Arama sonuçları: *

1. F

1TB - 2TB SSD Önerisi

Merhaba, bilgisayarımda Gigabyte A520MH anakart var ve m2 SSD kullanıyorum şu an ancak oyunlar için artık depolama yetmiyor çözüm için nasıl bir tür SSD alabilirim? Şu anda kullandığım m2 SSD'yi değiştirmek istemiyorum ama anakartta başka m2 ssd yuvası yok diye biliyorum.
  2. F

Apple Iphone 13 kılıf ve ekran koruyucu önerisi

Ekran koruyucu kendim alsam takabilir miyim acaba bir de ekran koruyucu önerisi lazım
  3. F

Apple Iphone 13 kılıf ve ekran koruyucu önerisi

Iphone 13 için kılıf ve ekran koruyucu önerir misiniz
  4. F

Iphone 13 adaptör ve kılıf önerisi

orjinal ama samsung adaptör sorun olur mu ki
  5. F

bende şu an orjinal samsung adaptörü var 30w o uyar mı bilmiyorum sorun olur mu yani samsung olduğu için?
  6. F

Iphone 13 için orjinal adaptör ve kılıf önerisi yapar mısınız fazla bilgim yok.
  7. F

Hangi iphone modelini almalıyım

yurtiçi
  8. F

kayıtsız nasıl olacak?
  9. F

Aklımda iphone 13 ve iphone 15 var. Aslında pro veya pro max istiyorum ama bütçemi aşıyor. Öneriniz nedir hangi modelleri önerirsiniz?
  10. F

Hangi iphone alınmalı?

kamerası kötü
  11. F

Hangi iphone alınmalı?

Merhaba şu anda samsung a54 kullanıyorum ve iphone'a geçmek istiyorum. Hangi iphone modelini almalıyım aklımda iphone 13 ve iphone 15 var.
  12. F

Monitörde yeşil ölü pixel var

4 aydır kullanıyorum 1 piksel olduğu için dikkatli bakmadıkça gözükmüyor bile iade etmekle uğraşmadım
  13. F

@ işareti çalışmıyor (Windows 10)

Onla uğraşamam hocam çözümünü bulmaya çalışıyorum.
  14. F

yok hocam olmuyor her tuşu denedim
  15. F

Windows 10 kullanıyorum ve eskiden ctrl + alt + q basınca @ işareti yapabiliyordum ama şimdi bastığımda çalışmıyor. Bilgisayarı güvenli modda açtığımda çalışıyor ama normalde olmuyor. Klavye türkçe klavye düzeni. Sebebi ne bilmiyorum çok araştırdım ama çözümünü bulamadım.
  16. F

max 700 800 tl beyaz klavye öneri

E yooso z686
  17. F

1000tl civarı oyuncu klavyesi önerisi ?

e yooso z686 öneririm kendim kullanıyorum gerçekten çok güzeel
  18. F

Beyaz Klavye Önerisi Verie Misin?

e yooso z686
  19. F

Z686 Klavye alınır mı?

Aynısını mı aldınız hocam bir de hangi satıcıdan aldınız link varsa atabilir misiniz?
  20. F

Z686 Klavye alınır mı?

Z686 Klavye Bu klavye alınır mı sizce? Bir de aliexpressden hiç ürün almadım ne kadar sürede gelir ve sorun olur mu gelirken falan?
Geri