Arama sonuçları: *

1. yemre08

Gereksiz Dosyaları Bilgisayarımdan nasıl sileceğim

Başlat + R tuşuna bas çalıştırı aç. %temp% yaz açılan ekrandaki tüm dosyaları shift tuşuna basılı tutarak delete tuşu ile sil. Daha sonra tekrar çalıştırı aç, bu sefer yalnızca temp yaz. Çıkan ekrandaki tüm dosyaları yine aynı şekilde shift ve del ile sil. Düzelmesi lazım.
  2. yemre08

Kilo vermek vs yağ yakmak

Boyun 16 yaşında 190 zaten, kilon da obezite seviyesinde değil. Tabii yağ oranını da göz önünde bulundurmak lazım ancak yapabileceğin en iyi şey TDEE hesaplaması yapıp bunun üzerinden kalorilerini hesap etmek. Ağırlık + kardiyo yapman lazım, kardiyoyu aşırı abartma derim, ağırlık antrenmanlarına...
  3. yemre08

Nereden supplement alabilirim?

Farklı bir mağazada bulabilir misin bilmiyorum ama bizim spor salonunda tekli ya da paket şeklinde satıyorlar. L-karnitin ve kafein gibi takviyeleri eczaneden bulabilirsin tabii.
  4. yemre08

Kilo vermem çok yavaşladı

Ben de temmuz ayından beridir diyet yapıyorum şu son 2 aydır spora da başladım 125'ten 104'e indim 4 ay gibi bir sürede. Şimdi ne yapsam 104'ün altını göremiyorum. Aldığın kaloriyi sağlam bir şekilde takip etmen lazım ve belli bir yerden sonra vücut kendini kapatıyor bir süre kadar. Bu noktada...
  5. yemre08

B12 ilacı iğnesi mi mantıklı hapı mı?

3 farklı formu var, en temizi ve emilimi en yüksek olanı metilkobalamin. Bu kadar can sıkıcı belirtilerin varsa bir iç hastalıkları uzmanına randevu al, kan tahlilini yaptır, tertemiz. Bahsettiğin belirtilerin üstüne aşırı derecede halsizlik, yorgunluk ve depresyonum vardı birkaç sene önce...
  6. yemre08

Fps drop yiyorum 10 saniye oyun donuyor sonra geri geliyor

3. parti yazılım olarak Hard Disk Sentinel ya da hangi marka kullanıyorsan o markanın yazılımı bulunur genelde. Samsung kullanıyorsan Samsung Magician kullanabilirsin mesela.
  7. yemre08

Fps drop yiyorum 10 saniye oyun donuyor sonra geri geliyor

Diskin SSD'mi HDD'mi? SSD ise sağlık testi yapabilir misin?
  8. yemre08

Psu dan fan sesi geliyor. Ne yapmalıyım?

Benimki de 600w Thermaltake markaydı. Bildiğin traktör sesi geliyordu hocam. Garantiye göndersem muhtemelen değişim olurdu ama kendi kendine kesildi sonra. Ben alalı 3 sene olduğu için ve sistemi yükselteceğim için çok uğraşmadım ama mutlaka bir garantiye gönder derim hocam. Psu üzerindeki...
  9. yemre08

Uzun yola çıkacağım ne yapmam lazım?

Selamlar, geçen sene Temmuz ayında manuel B sınıfı ehliyetimi aldım. Sınavdan hatasız da geçtim ancak 2 gün önce araba kiralayayım dedim. Tiktaktan kiraladım 1 saatliğine ve bir problem olmadı ancak bu hafta cumartesi günü uzun yola götüreceğim ailemi. Gidiş geliş toplamda 80 km (birçok kişiye...
  10. yemre08

simulator oyunu önerisi

Gas Station Simulator oynamadıysan oynamanı tavsiye ederim. Ben bir oturuşta 7 saat oynadım, oyun seni serbest bırakmıyor. Sürekli bir işle meşgul olman gerekiyor geliştiğini hissediyorsun emin ol can sıkıntını söküp alıyor. Drug Dealer Simulator'de var o da bayağı güzeldir. Tek oturuşta uzun...
  11. yemre08

Öneri Oyuncu Koltuğu Tavsiyesi

Selamlar. 2016'dan beri kullandığım Dxracer Formula oyuncu koltuğu artık son ömürlerini yaşıyor son 3 aydır. Sol tarafa yatma eğiliminde ve bu da belimde uzun vadede inanılmaz ağrılar yaşatıyor. Bana kalsa direkt olarak Dxracer üzerinden devam ederdim ancak fiyatlarını gördükten sonra majör...
  12. yemre08

Sorunun Nereden Oldugunu Tespit Edemedim

Hd Tune ile işletim sisteminin yüklü olduğu disk üzerinde tarama yapabilir misin? Sorun diske gibi görünüyor. Ayrıca Windows + R tuşuna basarak çalıştır kısmına "mrt" yazıp tam tarama yap bakalım sonuç ne çıkacak. Birde diğer cihazlardaki Windows sürümü ile şu an sorun olan cihazdaki Windows...
  13. yemre08

Kızlar ve Erkeklerin Düşünce Farklılıkları

Öncelikle geçmiş olsun, gülümsemesi seni büyülediyse aşık olmuşsun. Minimum 6 aylık bir depresyon paketi yazıyorum sana. Kız seni tam anlamıyla dolaylı yoldan reddetmiş. Eğer kafaya takacaksan (ki takacaksın :) ) okullar kapanmadan uygun bir zaman git yanına konuş. %95 ihtimalle reddedileceksin...
  14. yemre08

En etkilendiğiniz şarkı sözü

"I'm nothing more than a sedentary waste of space and air." -Polaris - Relapse
  15. yemre08

Anker Q30 Kullanan var mı (ANC Sorunu hakkında)

Hocam selamlar. Mod değiştirme olayı dokunmatik algılayıcı kısmın aşırı hassas olmasından kaynaklı kronik bir problem sanırım. Yabancı forum sitelerinde bundan çok fazla şikayet eden kullanıcılar var. Bir de ses seviyesi yükseldikçe basslarda bir patlama ya da seste bozulma oluyormuş sanırım...
  16. yemre08

Sabahları Uykuyu Ne Açar?

Melatonin hapları var, vardiyalı çalıştığım için uyku düzenimi bu melatonin takviyesine borçluyum. Melatonin derken yanlış anlama, uyku ilacı değil. Bildiğimiz takviye olan haplardan. Sabahları da uykunu gerçekten açmak istiyorsan filtre kahve + birkaç parça minimum %70 kakao oranı olan bitter...
  17. yemre08

Korku oyunlarına girmek için oyun önerisi ?

Kalp krizi geçirtecek jumpscareler içermeyen atmosferi ile gerim gerim gerileceğiniz bir oyun olsun istiyorsanız ve ayrıca hikayesi de sizi oyuna bağlasın istiyorsanız Amnesia: The Dark Descent'i öneririm hocam. Emin olun gerek hikayesiyle gerek atmosferiyle gerek oynayış tarzınıza göre birden...
  18. yemre08

SİSTEM AÇILIP HEMEN KAPANIYOR

Keşke o markayı almasaydınız be hocam... Benim de 600 wattlık bir powerboost marka psum vardı kasa ile birlikte gelen 4 yıl önce. Ben evde yokken ciddi ciddi bomba gibi patlamış, bizimkiler söyledi. Kasayı açtığımda hiçbir şey yoktu. 1 hafta sonra da pcyi kullanırken bir tıslama sesi geldi ve...
  19. yemre08

Üstekinin profil fotoğrafını eleştirme

Sanki dünyayı kurtardınız bu kadar havalı olacak ne var?
  20. yemre08

Çözüldü✓ işlemci sıcaklığı artışı

İşlemcin nedir tam olarak? Macunu nasıl sürdün? Nokta şeklinde mı sıktın yoksa çarpı şeklinde mi? Bu bilgileri aktarırsan daha efektif yardımcı olabiliriz.
Geri