Arama sonuçları: *

1. B

HİZMETLERLE İLGİLİ ACİL YARDIM

ARKADAŞLAR MERHABA BİRİNCİ SORUM 1. WİNDOWS İNSİDER PROGRAMINDAN VİRÜS BULAŞMASI MÜMKÜN MÜ. AYRICA İNSİDER HİZMETİNİ HİZMETLERDEN DURDURDUM BİR SIKINTI ÇIKARIR MI 2. YENİ NESİL ANAKARTLARDA BİOS VİRÜSLENİR Mİ
  2. B

rpc hizeti nedir kapatsak ne olur

arkadaşlar pcm de rpc uzaktan yordam çağrısı diye bir hizmet var. bu hizmet uzaktan kontrol virüsü falan mıdır yada kapatsam bir şey olur mu
  3. B

ŞU SİSTEM HİZMETLERİNİ KAPATMANIN BİR ZARARI VARMI

BUNLARI KAPATMANIN BİR ZARARI VARMIDIR
  4. B

DWM KONUSUNDA YARDIM

ARKADAŞLAR ŞU GÖRDÜĞÜNÜZ ARKADAŞ GÖREV YÖNETİCİSİ KAPALIYKEN FAZLAGPU KULLANIYOR VE GÖREV YÖNETİCİSİNİ AÇTIĞIMDA BİRDEN DÜŞÜYOR. VİRÜS YADA VİRÜSLENMİŞ OLABİLİR Mİ
  5. B

BİLGİSAYAR ÜZERİNDEKİ VİRÜS...

yeni pc alındı zaten eskimişti diğeri. yani video aktaracağım telefondan. telefonları virüs yedikten sonra hiç ama hiç sıfırlamadım. modemimi sıfırladım hocam. gönül rahatlığıyla bana dosya aktarabilirsin derseniz ne mutlu bana 1695831057 yardımlarınız için teşekkürler iyi akşamlar
  6. B

beni tanımıyorsunuz yüksek ihitmalle ama yinede teşekkürler. telefonuma virüs taraması yaptım bir şey yok. ancak telefonumdan iki tane video atacağım. bu sırada telefondan bir aktarım olacağını düşünmüyorum iyi akşamlar
  7. B

girmiyorsa girmiyor diyebilirsin. telefonda bir hareketlilik yok zaten. iyi akşamlar
  8. B

fırında homeconnect yok (: 1695830080 sanırım bir linkten ddos yedim bende eski yazılımcıyım bir fikrim yok
  9. B

@ Zepett8 RAT OLMADIĞINA EMİNİM KNK
  10. B

ARKADAŞLAR SELAMLAR ESKİ PCMDE BİR VİRÜS OLUŞMUŞTU TÜRÜNÜ HERHANGİ BİR ŞEKİLDE BİLMİYORUM ANCAK MİCROSOFT STORE FLN MOUSE İMLECİ HAREKET ETMEDEN AÇILIYORDU SONRASINDA BENDE ÇEKTİM ETHERNET KABLOSUNU. O OLAYLAR DAHİLİNDE BİR HARİCİ HARDDİSKİM TAKILIYDI USB DEN PC YE. ONA VİRÜS BULAŞMIŞMIDIR. YADA...
Top Bottom