Arama sonuçları: *

1. Gardırop Necmi

Itunes PC'ye alınan yedekte hata

Arkadaşlar herkese selamlar. Bu akşam başıma bir olay geldi ve benzer sorunu yaşayıp çözüme ulaşamayanlar olmuş. Sorun şu ki Iphone u sıfırlayıp yedeği windows bir pc ye aldığınız zaman geri yüklemede hata ile karşılaşabiliyorsunuz. Yedek başarılı bir şekilde alınmış oluyor ancak telefona geri...
  2. Gardırop Necmi

Yurtdışı İphone Kullanma Yöntemi

yurt dışı iphone kullanmak için pek çok yöntem var. Benim aklıma takılan kısım şu oldu böyle bir şey mümkün olabilir mi bi sormak danışmak istedim. Simkartlı bir apple watch alsak yurtdışı iphone a arama cevaplama arama yapma düşer mi? Bir ikincisi de apple watch üzerinden internet paylaşımı...
  3. Gardırop Necmi

M2 SSD Takılma donma sorunu

bir kaç defa windowsu da sıfırdan tekrar kurdum yine de takılma donma sorununu çözemedim en son windowsu m2 den sata ssd ye taşıyınca takılma sorunum sonlanmış oldu. Ürünün garantisi de mevcut diye dün söktüm sabah teslim edicem aldığım yere. En iyi ihtimalle bir sorunla karşılaşırlarsa yenisini...
  4. Gardırop Necmi

Hocam steam üzerinden Lara Croft(10 gb) ı m2 ssd ye kurarken crystaldisk programıyla okuma yazma değerlerini gözlemlediğimde sonuçlar şöyle; Yazma değerleri neredeyse yok denecek kadar az Aynı işlemi sata ssd ye yaptığımda ise okuma yazma değerleri şu şekilde; Normal vermesi gereken değerler...
  5. Gardırop Necmi

Dostlar herkese selam bende şu https://www.itopya.com/kingston-nv2-500gb-gen4x4-nvme-m2-2280-ssd-3500mb-okuma-2100mb-yazma_u20512 üründen var. Windowsum falan buna kuruluydu ancak pc masaüstünde bile donup duruyordu. Bende normal sata bir ssd alıp windowsu ona kurdum ve sorunumu çözdüm. M2 ye de...
  6. Gardırop Necmi

Logitech g435 Alınır mı ?

Fiyat bandı gereği alınabilecek çok fazla kablosuz seçenek olmadığı (rampage crack-havit h3), ve ikinci elde yurtdışı sıfır ürünü 1400 liraya denklediğim için bugün gidip bu kulaklığı aldım. Alırken test etme şansımda oldu böylece. Şuan kulaklık kafamda ve deneyimlerimi aktarmak istiyorum; -...
Geri