Arama sonuçları: *

1. E

R5600 için hava soğutma önerisi

Evet gördüm tamamdır çok sağolun çok teşekkürler 1725880224 Sağolun hocam teşekkürler
  2. E

Özür dileyerek soruyorum bilmediğimden aparat dedikleriniz nasıl bişey acaba stok fan takılı şuanda
  3. E

Teşekkürler tavsiye icin 1725879568 FSP CMT141 kasa bu hocam
  4. E

Hocam benim kasa biraz küçük sıkıntı yatır mı birde bu soğutucu nasıl sizce Prime Üyeleri İçin Fırsat: Aerocool Cylon 4F 12cm Şeffaf Fan İşlemci Soğutucu (AE-CC-CYLN4F) https://amzn.eu/d/arzveDi
  5. E

Arkadaşlar bütçem az ola bildiğince fiyat performans fan tavsiyesi verirmisiniz 1300 Max bütçem
  6. E

Ekran kartı soket yerinde yanıp sönen kırmızı ışık

Sadece meraktan soruyorum arkadaşlar bu ışığın yanıp sönmesi normal mi
  7. E

Ekran kartı cızırtısı sorunumu çözdüm

Tamam benimde aynısı oldu oyuna girince cızırtı sesi çıkıyordu doğrudan fişe takarak denedim cızırtı kesildi
  8. E

Ekran kartı cızırtısı sorunumu çözdüm

Arkadaşlar 2 aydır olmayan ekran kartı cızırtısı şimdi çıkmıştı şaşırdım önceden yoktu çünkü sebebini anladım ki kullandığım uzatma kablosu bozuk bu sorunu yaşan bir çok insanı gördüğüm için belki de bu yöntemi denemediyseniz sorunu çöze bilir
  9. E

Rx 6650 xt ekran kartım için AMD işlemci önerisi

Peki kasa içi biraz dar hava soğutma önerisi verirseniz son olarak çok mutlu olurum yorumlar için teşekkürler
  10. E

Rx 6650 xt ekran kartım için AMD işlemci önerisi

Arkadaşlar 4600g ile rx6650xt mi kullanıyorum daha doğrusu kullanamıyorum darboğaz felaket 2kda bazı oyunlarda iadere ediyor ama CS oynuyamiyorum bütçen düşük r5500 1080p için yeterli olurmu yoksa r5600 şart mı rx6650xt besler demi bu iki işlemcide şimdiden teşekkürler
  11. E

Uzun süre açılmayan PC çöktü

İnşallah dostum insanın sinirleri bozuluyor durduk yere başa dert
  12. E

Sağolun yardımlarınız için teşekkürler
  13. E

Elimde başka bir bilgisayar yok flaşla ISO dosyası da yok mecburen flaş yada Ssd alıp bilgisayarcı ya getirecem galiba
  14. E

1713902142 Kafayı yiyecem ya
  15. E

Usta biosta bişi fark ettim SSD okumuyor SSD mi çöp oldu ne oldu yani hiç bisi anlamadım bu işten
  16. E

Açıldı ve hemen mavi ekran verdi 1713898977 Mavi ekran yedi tekrardan
  17. E

Arkadaşlar PC 20 gündür kapalıydı açtım sorun yoktu sonra bir dk geçti ve çöktü biosa attı beni baktım sıfırlama gibi durum yok çıktım sonra onarıma hazırlanıyor yazısında kaldı 30 dk oldu ne yapmalıyım. 1713898595
  18. E

2 gün sonra birden ortaya çıkan ghosting sorunu

Şimdi yapicam efendim çok sağolun teşekkürler şimdiden sizleri uğraştırdjm
  19. E

Anladım bazı oyunlarda belli etmiyor rahatsız etmiyor birde TV takip denedim belki slrin ekran kartındandir diye ama sorun yok
  20. E

1709187374 Ben sorun çıkınca burayı resetlediydim zaten yarlari pek karıştırmadiydik
Geri