Arama sonuçları: *

1. F

Yeni alınan HDD başlamıyor

eminmisiniz ilk aldığımda depolamalara gelmişti fakat içine dosya koyamıyordum
  2. F

tekrar denedim şimdi de diski başlatamıyorum.öncesinde başlat diyebiliyodum fakat üstteki 2. fotoğraftaki hatayı veriyodu
  3. F

hocam o seçenekler var fakat tıklanmıyor.
  4. F

Merhaba resimde görüldüğü gibi HDD bilinmiyor diyor, sağ tıka bastığımda diskli başlata basıyorum fakat hangi ayarı denersem fotoğraftaki sorun çıkıyor. İlk denememde Windows algılamıştı fakat hiçbir şey içine koyamıyordum, yeniden başlatınca böyle oldu. yardım edebilirmisiniz.
  5. F

Bu Sistem Alınır Mı Bütçe 30.000TL

Bu gayet uygun ve iyiymiş hocam ben 25k ya 4060 almistim 2 k icin bu alınır ufakta bi oc atsan çok daha rahat oynarsın
  6. F

Valorant psikolojimi bozdu

Frankfurt giriyon galiba kanka
  7. F

Çözüldü✓ Bu sistem nasıl 130k şuanda satın alıcam yardıma ihtiyacım var ?

Hocam pek butcem yok uygun 280 hz bakıyorum en uygunuda gameboosterın.hepsiburada yorumlarına baktığımda kötü yorum bulamadim
  8. F

Çözüldü✓ Bu sistem nasıl 130k şuanda satın alıcam yardıma ihtiyacım var ?

Hocam monitör hakkında bilgi sahibiyseniz ufak bir sorum olucak.gamebooster alınır mı?. Valorant oynuyroum ve 280 hz ye ihtiyacım var.monitörü temiz kullanıcam 1 bucuk 2 sene götürse yeter.sizce almalımıyım?
  9. F

Forza Horizon Motorsport RTX 4060 ekran kartıyla 60 FPS bile vermiyor gpu 0 walt

hocam sanmıyorum fotoğrafa bakarsanız gpu voltajı %0 da
  10. F

Forza Horizon Motorsport RTX 4060 ekran kartıyla 60 FPS bile vermiyor gpu 0 walt

bir şey olmaz fakat işlemciyi düzgün seçmeniz lazım darboğaz yapmayacak bir işlemci
  11. F

anakart işlemci ve ramı aynı anda değiştirmeniz lazım ddr5 anakarta ne ddr4 anakart nede DDR 4 ram takılır 3 ünüde aynı anda değiştirmen lazxım
  12. F

o sisteme geçmezsen ekran kartına ayıp olur knk
  13. F

kanka onla zaten darboğazın kralını yaşarsın normal yani ddr5 toplaman lazımdı
  14. F

bilgisayarı alınca siteden son sürümü indirdim zaten hocam oyun yeni çıktığından oalbilirmi 1697213521 1697213603 detroit become humanda da aynı hocam oyunla alakası yok
  15. F

işte onu soruyorum hocam ss lere bak
  16. F

Yeni hazır sistem aldım ve Forza harizon motorsport açtım. DLSS yüksek performans açıyorum 43 FPS DLSS yüksek kaliteye alıyorum 53 FPS. Testlere baktığımda düşük ayarlarda DLSS kapalı 110 FPS civarı alıyordu. Ben neyi denersem deneyim 60'a dahi çıkamadım. Nedeni ne olabilir?gpu gücü 0 walt normalmi?
  17. F

rtx 4060 sisteme psu ve sıvı soğutucu önerisi

1 argb girişi kasa harici kullanabilirim değilmi kasanın kontrol kumandası var zaten
  18. F

hocam anakart argb destekliyo diye biliyorum ayrıca 550 w yeticekmi 9 10 fanlı kasa rtx 4090 ryzen 5 7600x var ssd de 7000 e 4700 1 tb o yeterli
  19. F

Merhaba ilk defa kendime sistem topladım fakat psu ve sıvı soğutucu bilgim yok. İkisi için bütçem yaklaşık 6 bin neler önerebilirsiniz?(sistem beyaz olacağından sıvı soğutucu argb beyaz ve en az 2 fanlı olması lazım)Sistem bilgilerim: Ekran kartı= RTX 4060. İşlemci = Ryzen 5 7600X. RAM = 16 GB...
Geri