Arama sonuçları: *

1. B U K O

3000-4000 ARASI KABLOSUZ GAMİNG KULAKLIK ARIYORUM

SELAMLAR DOSTLAR ÖNCELİKLE KONUNUN BAŞINDANDA BELİRTTİĞİM GİBİ KABLOSUZ 3000-4000 TL BANTLARINDA OLAN OLAN GAMİNG VE KULAK ÜSTÜ KULAKLIK ARIYORUM ASLINDA AKLIMDA 2-3 TANE KULAKLIK VAR SIRASIYLA STEELSERIES Arctis 1 Wireless (4K) ...
  2. B U K O

Yeni Bilgisayar Aldık Ama Bir Anda Kapandı Ve Açılmıyor

Dostlar arkadaşıma Gencergamingten bir PC aldık 2 gün önce elimize ulaştı ekran kartını taktık w10 kurduk sonrasında arkadaşım bugün Steam pubg indirmiş ve oynarken bir anda kasa gitmiş ve kasanın güç düğmesine bastığında açılmıyormuş ve kasada sadece arka kısmındaki ethernet yerinin ışığı...
  3. B U K O

Sizce Bu Pc Fiyatına Göre İyimi

Bende aynı şekilde düşünüyorum teşekkürler 🙂 1715666559 Büyük ihtimal bu kasayı alacağız teşekkürler 🙂
  4. B U K O

Sizce Bu Pc Fiyatına Göre İyimi

Selamlar Dostlar Kuzenime Bu Hafta İçi PC Alacağız Yayıncılık/YouTube İşleri İçinde Kullanacağız Çok PC Topladım Bilgim Var Bu Konularda Fakat Sizlerinde Görüşleriniz Önemli Belki f/p açısından Daha İyi Bir Pc Biliyorsunuzdur . Şimdiden Teşekkürler...
  5. B U K O

23k ya bu sistem alınır mı(5dk ya sipariş çıkacağım)

Şimdi yorumlarınızı okudum rx 6750 xt almışsınız tekrardan hayırlı olsun güzel Seçim 🙂
  6. B U K O

23k ya bu sistem alınır mı(5dk ya sipariş çıkacağım)

İnsanlar Zamanı Gelince Saf Kas Gücünün Daha İyi Olduğunu Anlayacak. Rx 6700 xt veya Rx 6750 xt li sistemlere bakın derim güzel bir tavsiyedir benden size onun haricinde hayırlı olsun . 🫡🙂
  7. B U K O

Daha iyi sistem varmı?

4k oyun için üretilmiş bir kart değil
  8. B U K O

Yeni pc hk. 4070 vs 3080

4070
  9. B U K O

30-40 k pc parasına en kaliteli ne toplayabilirim

Knk 2k özel bir ekran kartı zaten 4k dada her oyunu açtırır FPS ile alakalı bir sorun yaşamıyorsun artık bu tür yüksek level kartlarda fpsden çok renderda nasıl işte av1 desteği gibi destekler sağlıyor mu bunlara bakman lazım FPS değerlerini daha ölçmedim çünkü gerek duymadım kral
  10. B U K O

sizde bu sistem güzelmi

69k çok fiyat ve işlemci olmamış.
  11. B U K O

30-40 k pc parasına en kaliteli ne toplayabilirim

Rx 7800 XT oc modelini kullanıyorum kesinlikle saf güç ve VRAM arıyorsan hiç sorgulama yapıştır üstteki arkadaşın attığı sistemde AMD ryzen 5 7500f kullanılmış bende bu ikiliyi kullanıyorum gayet memnunum
  12. B U K O

20k ya acil f/p pc bulabilirmisiniz

@HanMedya @Göktürk ArdaHan @lorcess @Karacabey @TamerThe çok teşekkürler dostlar önerileriniz için Kuark-Dual Sistemi Aldık Cansınız <3
  13. B U K O

20k ya acil f/p pc bulabilirmisiniz

Dostlar selamlar iyi günler 20k ya arkadaş için f/p bir kasa arıyorum acilinden şuan işim var ve bakamıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum sevgiler saygılar 🙂
  14. B U K O

2.El 6700XT Mi yoksa 0 6800xt Mi 4060Ti Oc mu?

Rx 6800 XT 4060 ti yı katlar dostum haberin olsn kesinlikle rx 6800 XT yi öneririm
  15. B U K O

MAX 20 K YA PC ÖNERİSİ

Galax güzel markadır gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
  16. B U K O

DA-G9 Coil Whine Sorunu Da-G9 Alanlar bir bakabilir mi içeri

Yok dostum mlsf keşke dediğin gibi olsa ama ilgilenmiyorlar
  17. B U K O

DA-G9 Coil Whine Sorunu Da-G9 Alanlar bir bakabilir mi içeri

Coin whine olan hiçbir ürün garantiye gitmez gitse bile bir şey yapmazlar
  18. B U K O

GTA 6 (Kaynak Kodları Sızdı Mı?)

Bence Boss Olacak Tommy Vercetttiii 🥶
  19. B U K O

GTA 6 (Kaynak Kodları Sızdı Mı?)

Dostlar bence olay tamamen şöyle ilk olarak sistem konusuna gelirsek Rockstar Gamesin çıkardığı bütün oyunlar mükemmel optimizasyona sahip ve GTA 6 da aynı şekilde olacak o yüzden ortalama 2070 felan isteyecek diye düşünüyorum onun haricinde fiyatlandırmaya bakacak olursak 70 dolar olacak ve bu...
  20. B U K O

cs 1.6 sunucu sorunu

1.6 yı en son 6 yıl önce oynadım eski sunucuların hepsi gitti artık olan sunucularda gözükmüyor ise İnternet sitesinden iplerini bularak girebilirsin
Geri