Arama sonuçları: *

1. L

Ram hızı

Anlat dinliyorum 😀
  2. L

Ram hızı

Tamamdır araştıracağım onları, aklıma sadece mhz hızı takılmıştı 2 tane 3000'lik olduğu için fakat hız konusunda yeterli diyorsunuz.
  3. L

Ram hızı

Teşekkürler, şimdi aldığım ram'e baktım da sitede 16 cl olarak belirtiliyor zaten. Herhangi bir CL değişimi olmamış yani
  4. L

Ram hızı

Kaç olmasını tavsiye edersin? Şu an sistemde herhangi bir sorun, gecikme falan yaşatmadı bana
  5. L

Ram hızı

Cpu-Z' bu şekilde gösteriyor değerleri
  6. L

Ram hızı

Ben Oc yapmıştım pc'yi alınca ama aklıma 2 ram olayı takıldı. Daha yüksek mi almalıyım acaba diye. İşlemci hızını da 3.9 yaptım, şimdiye kadar herhangi bir mavi ekran sorunu almadım şükür.
  7. L

Ram hızı

Arkadaşlar iyi günler, önceden böyle bir başlık açıldıysa kusura bakmayın. Sistemimde 2x8 Gb 3000mhz ram bulunmakta. Overclock menüsünde kontrol edince Ram hızı 3400 gözüküyor. Bu değer normal midir? Yoksa iki ram kullandığım için değerim iki kat fazla mı olmalı? Teşekkürler.
  8. L

AMD Ryzen Apu'lu sistem.

abdullah videosunda yükseltmelere hazır bir sistem diye bahsediyor. O yüzden zamanla yükseltmelerini yapacağım.
  9. L

AMD Ryzen Apu'lu sistem.

Selam dostlar. Abdullah'ın bu videoda belirttiği sistem şu an sinerji.gen.tr de ufak farklılıklar gösteriyor. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-amd-ryzen-apu-ozellestirebilir-hazir-sistem-pmu409449 linkteki sistemin işlemcisini Ryzen 5 3.60 Ghz olarak seçmeyi düşünüyorum. Bu haliyle düzgün bir...
Geri