Arama sonuçları: *

• Users: HCG56
  • Order by date
  1. H

12.Sınıf Elektrik Stajer Açıkta Kaldım

Ah beee
  2. H

Allah Kolaylık versin Kardeşim bende haziranda gireceğim üni ye elektrik elektronik mühendisliğine hedef ilk 70 bin sakarya üniversitesi Umarım istediğin yere gelirsin
  3. H

MSÜ ye girdinmi kaç net geldi açıklandımi benim bildiğim MSÜ 3 mart ta idi
  4. H

Üniversite varmıdır istediğin yer veya sıralama ve bölüm
  5. H

Knk en kötü para almican gidip adama de paramı verme staj hocanın verdiği belgeleri imzalasın kaşelesin en azından belge al Bende senle aynı bölümdeyim ama ben mezun oldum elektrik elektronik mezunuyum, üniversite için tekrardan çalışıyorum bende inş işler yoluna koyulur kardeşim Sorun olursa...
  6. H

Normal şartlarda işveren sana asla iftira atamaz kalkıp seni dövemez direkt suça girer, seni aldiklarina paranıda verceklerine dair imza ve kaşe basıyorlar paranı yatırmak zorundalar, okulun hiç bir şey yapmaması daha saçma, Okulda konuşmadığın müdür yardımcısı veya müdüre çık konuş anlat olayı...
  7. H

Normalde Çalıştığın işyeri paranı vermiyorsa, okuldan seni kontrole gelen bir hoca olur iş yerine gelir seni kontrol eder o hocana söyle deki paramı vermiyorlar, ilk bi hocan adamlarla konuşsun, eğer olmazsa okul konuşuyor diye biliyorum, En kötü okulun sana başka yer ayarlamak zorunda,
  8. H

Renault megan Aracĺarda paket farkları nelerdir

Selamünaleyküm arkadaşlar önemli bir sorum olacaktı Renault megan araçlarda joy - joy comfort - touch - ikon farkları nelerdir? Nasıl anlaşılır hangi model olduğu. Parasını hak ediyorlar mı yükseltme yapmak mantıklı mı? Bir arkadaşım 2. El 2020 kasa Renault megan aldı o yüzden soruyorum...
  9. H

MASA İÇİN RGB LED AYDINLATMA ÖNERİSİ

Sana Destek olabildiysem ne güzel Bağlama işi şöyle Malzemeler : 1 adet topraklı fiş 3 Çarpı 1.5 kablo 2 çarpı 1.5 kablo Led trafosu RGB led LED Kontrol cihazı İlk olarak 3 çarpı 1.5 kabloyu açıyoruz biraz içinden 3 tane kablo çıkacak kahverengi, mavi ve sarı olmak üzere Kahverengi = Faz...
  10. H

MASA İÇİN RGB LED AYDINLATMA ÖNERİSİ

Selamün Aleyküm RGB şerit led olarak Cata markasını öneririm İç mekan var birde dış mekan İç mekan normal şerit led Dış mekanda ledin üzerinde slikon benzeri bir yapı var ledi koruyor su benzeri sıvılara karşı Bendeki model bu...
  11. H

Orjinal PS4 kolu nereden alabilirim?

Ben D&r dan 1000 e almıştım Orda belki bulabilirsin
  12. H

Ps4 kolu bluetooth baglantisi kopuyor

Ben telefona kol bağlıydı öyle sıfırladım, kolun arkasındaki deliğe iğneyi soktum 15 sn ışık söndü
  13. H

Sizin sorun kronik olabilir insanlar bu konu hakkında daha önceden konu açmış ama cevap bulamamışlar. Belki kulaklıkları teker teker resetlersen işe yarayabilir
  14. H

Kolun bağlantısını telefon üzerinden unutup kolun arkasında ufak bir boşluk var iğne sokup butona getirin ve basılı tutun bi 15 saniye kol sıfırlansın, sıfırlama bittikten sonra share tuşuyla,koldaki playstation logo tuşuna basılı tut flaşör gibi yanıp söncek ışığı sonra bluetooth üzerinden...
  15. H

Yakın zamanda hazır sistem çıkacak mı?

Umarım çıkar, 4070 li ddr5 sistem bekliyorum bol stoklu 500 stok fln fiyatı 25 ile 35 bin arası fiyat olsun, Vok, friday 3 sistem çıkardı yanlış hatırlamıyorsam 27 bine 100 stoklu millet uçtu, internette dede, mağazalardada havada kaptı insanlar. çok iyi fiyattı Alanlara hayırlı olsun. Ben...
  16. H

Yılbaşı için hazır sistem gelecek mi?

Hangi sistemi aldınız özellikleri ve fiyatını yazarmisiniz birde nerden aldiniz
  17. H

❓Donanım Arşivi Yeni Sistem❓

4070 li ddr5 bir Sistem çıksa ve stoğu 500-1000 olsa tadından yenmez 25 -35 k arası bir sistem
  18. H

Monitörün fişi patladı

Fişi değiştirmeni öneririm yapamazsan foto at yardımcı olurum uzun süre götürmez o seni bilesin
  19. H

Multimetrem yandı yardım

Knk smd parçaların üstündeki kodları okuyamadan aynısını bulmak zordur yandığı içinde gözükmüyor en iyisi yeni kaliteli bir multimetre alman
  20. H

7.4 volt 2s pili 3.7 volt ile şarj edebilirmiyim?

Merhaba maalesef edemezsin 9 volt 1 veya 2 amper ile şarj edebilirsin sorun varsa sor cevaplayayim
Geri