Arama sonuçları: *

1. TREFuego

Çözüldü✓ 1.500 TL'ye kadar Bluetooth kulaklık önerisi

Arkadaşlar selamünaleyküm. Kulaklığını kaybettiğim abime kulaklık alacağım daha önceden QCY AilyPods T20 TWS Bluetooth Kulaklık - Beyaz kullanıyordu ve bu tarz modeller yani silikonsuz, minimal, beyaz ve kulak içi kulaklıkları seviyor. Bende onun sevdiği ve kalitesi biraz daha fazla olan bir...
  2. TREFuego

8000 TL bütçe için oyun konsolu önerisi

Eyvallah hocam sağolasın
  3. TREFuego

ps plus'ın da 12 aylık extra'sı 3645 tl hocam ya
  4. TREFuego

Bana soruyorsan hocam gta rdr pes witcher 3 gibi şeyler
  5. TREFuego

Eyvallah 😁 1751919760 haaa bak o da doğru
  6. TREFuego

Daha iyi olur aynen
  7. TREFuego

Series s'i alalımda hocam gerisi gelir bir şekilde 1751919447 @asko56 sana ve diğer yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim ❤️
  8. TREFuego

Çok iyi fırsat hocam mantıklı da
  9. TREFuego

Yok artık bi konsol parası daha ediyor
  10. TREFuego

psn aboneliği 12 aylık 2160 değil mi ya
  11. TREFuego

Konsol gerçekten güçsüz evet
  12. TREFuego

Birde xbox oyun konsolunun bilgisayara kol takıp birde gamepass almaktan bir farkı yok diyorlar
  13. TREFuego

Bi kaç arkadaş da (tam bilmiyorum ama exculisive diye yazılıyordu galiba) o tarz oyunlar olduğu için ps3 slim alsan iyi edersin diyor
  14. TREFuego

Kafam çok karıştı hocam. xbox series s mi alayım ps3 slim mi alayım ps4 standart yada ps4 slim mi alayım bilmiyorum. Allak bullağım şuan
  15. TREFuego

anladım hocam sağol
  16. TREFuego

8K ya temiz, iki kolu olan ps4 bulabilir miyim ki çok bakamadım ps tarafına 1751917064 araştırayım 1751917103 Şuan bir abimde 9. nesil iki kollu 1 tb xbox series s var 8000 tl alınır mı
  17. TREFuego

Çiçek gibi olur valla. Çok teşekkür ederim.
  18. TREFuego

Kollar vatan bilgisayardan alınmış. 2 Yıllık garantisi var. 1751916112 Müthiş anlattan çok sağol. Aslında amacım bu fani ömrümde bir kerede oyun konsolu denemek. Yani gamepass sisteminden yararlanıp biraz oyun oynamak istiyorum. Bu dediğim şeylere göre xbox series s iyi olur diye düşünmekteyim...
  19. TREFuego

Hocam daha çok bir maymun anlatır gibi anlatır mısın. Ayrıca ps5 falan alamıyorum maalesef. 8k lık bir bütçe var. Birde bu konsol bende kalsın istiyorum yani canım sıkıldıkça oyun oynayabileceğim bir şey arıyorum. 1751915609 Şuan bir abimde 9. nesil iki kollu 1 tb xbox series s var 8000 tl...
  20. TREFuego

8000 TL bütçe için oyun konsolu önerisi. Arkadaşlar ikinci el oyun konsolu arıyorum. Konsol nasıl bir şey oyunlar nasıl gibi şeyleri merak ettiğim için bir deneyim olsun diye almak istiyorum. Hangi firmanın oyun konsolunu almalıyım yardımcı olur musunuz? Şuan ilgilendiğim 2. el oyun konsolu...
Geri