Arama sonuçları: *

1. E

KZ EDX PRO alınır mı?

knk iem olacak diye bi şart yok ama kulakiçi istiyorum, bu önerdiğinide kötüleyen var ne yapıcam bilemez oldum az kaldı bimden alacağım
  2. E

KZ EDX PRO alınır mı?

850tl kulaklık bütçem bu civar, alınır mı?
  3. E

Iki kulaklık arasında kaldım

arkadaşlar Wraith Sense IEM Kulaklığına bakıyodum sonra kz edx pro şu kulaklığı görmeye başladım sizler ne dersiniz tavsiyesi olan varmı.
  4. E

Kasalarımı bıçağa dönüştürmek istiyorum

Arkadaşlar şimdi Steam'de 35dolar gibi bir bakiye birikti yani kasaları satarsam öyle bir meblağ olacak nasıl bir yol izlemeliyim bıçak almak için? Şöyle düşünmüştüm ByNoGame'de bir satıcı ile anlaşıp 35dolar değerinde bir skin alıp üstüne banka aracılığı ile anlaşırız diye düşünüyordum fakat...
  5. E

STEAM PAZAR HATA VERİYOR

kanka çözebildinmi bendede aynı 1770296456 yasak fln gelmedi inşallah
  6. E

Cs2 bıçak tavsiyesi olan varmı

Kasaları satıp Gölge Hançerler | Siyah Laminant almayı düşünüyorum yani fiyat bandım max bu tavsiyesi olan varsa buyursun
  7. E

Tablet kalemi arıyorum

Redmi Pad 2 ile uyumlu ve hem basınç algılama hem de eğim algılama gibi özelliklere sahip kalem arıyorum hiç anlamam bu kalemlerden ama neyse fuchsianın kalemlerine bakıyorum iyiye benziyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  8. E

2K bütçe ile sata ssd önerisi

Knk sata dedim
  9. E

2K bütçe ile sata ssd önerisi

1TB'ye yakın güzel kaliteli SSD lazım. Hiksemi Neo C100 iyi midir mesela 1800₺ fiyatı ile 960GB hafıza sunuyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  10. E

Pc toplamak icin yardim lazim

konuyu tekrar aç yada konuyu yükselt yap başkalarıda yardımcı olsun
  11. E

hangi web sitesinden alınacağına kadar hesaplardımda yatıcam knkm ben sana ana malzemeleri verdim epey/cimri/akakçe gibi sitelerden bakıp güzel analiz edersen bu işin hakkından gelirsin
  12. E

evet 5000 serisi bir kart önermiyorum o yüzden
  13. E

-kasa hakkındaki fikrini anladım ayarlarız. -amd kart öneriyorlarda mesela ne öneriyorlar o önemli iyisi var kötüsü var (4070e göre) -monitor olarakta kendi kullanmış olduğumda asus vg27vq önerebilirim 27inch baya tatmin edici yaklaşık iki yıldır kullanıyorum daha dün yeni bir özelliği daha...
  14. E

Ryzen 5 7600X işlemcin olsa, MSI B650 anakart wifi, 32gb ram, ekran kartı olarakta rtx4070 düşünülür geri kalan parçaları bütçene göre ayarlarsın. kasa konusunda gerçekten iyi soğutma istersen akvaryum tavsiye etmem ama illede akvaryum diyorsan hallederiz. ne düşünüyorsun?
  15. E

intelmi olacak amdmi?
  16. E

ASUS B450M-K II anakartta wifi yok sorun nasıl çözülür

[H3 id='TP-Link+Archer+T3U+Plus+1300+knk']TP-Link Archer T3U Plus 1300 knk[/H3]
  17. E

ASUS B450M-K II anakartta wifi yok sorun nasıl çözülür

Hocam 2 yıldır kullanmış olduğum wifi adaptörünü tavsiye edebiliri eğer alacaksanız hiç sorun yaşamadım
  18. E

SSD OKUMA YAZMA HIZI İYİ Mİ

1- Ssd normalde okuma yazma hızı kaç 2- performans olarak etkisi mesela tarayıcı gibi uygulamanın geç tepki vermesi, programların yavaş başlatılması gibi şeylere etki edebilir 3- diğer arkadaşında dediği gibi pc boştayken bu testi yap hiç bir şey açık olmasın. Ona göre çözüm bakarız
  19. E

SSD OKUMA YAZMA HIZI İYİ Mİ

Hyr değil
Geri