Arama sonuçları: *

1. Nocthyr

Hepsiburada mouse değişim süreci nasıldır?

Hocalarım yaklaşık 1 hafta önce Hepsiburada üzerinden şu ürünü satın almıştım (satıcı da Hepsiburada): https://www.hepsiburada.com/claw-s-crossfire-v1-12800-dpi-full-wide-rgb-ozel-abs-doku-claw-s-reflex-orgu-kablolu-gaming-mouse-beyaz-p-HBCV00005A69BH?magaza=Hepsiburada&sayfa=1&ozellik= Ancak...
  2. Nocthyr

Claw's Crossfire V1 farenin altındaki şeffaf lens oynuyor

Hocalarım yaklaşık 1 hafta once Claw's Crossfire V1 mouse modelini almistim. Dun fark ettim ki su optigin altindaki seffaf lens gibi olan plastik oynuyor. Bu zamanla sorun cikarir mi, yoksa normal bir şey mi?
  3. Nocthyr

Çözüldü✓ Lenovo Legion R27i-30 mu MSI G2712F mi Daha İyidir?

hocam sizce 24 inç mi almalıyım 27 mi?
  4. Nocthyr

hocam 24 inç olarak ne tavsiye edersiniz canlı renk için
  5. Nocthyr

MSI'dan daha mı iyidir görüntü kalitesi
  6. Nocthyr

27 inç istiyorum uzaktan oynamak için
  7. Nocthyr

Hocalarım başlıktaki gibi hangi monitör daha İyidir. MSI G2712F linki: https://www.incehesap.com/msi-g2712f-27-ultra-rapid-1ms-180hz-adaptive-sync-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-71481/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.88.7 Lenovo LEGION R27i-30 linki...
  8. Nocthyr

Microsoft'ta Sepet Satın Aldıktan Sonra Hata Verdi ve Birçok Kez Para Çekildi

bende öyle düşünüyorum hocam ama gene emin olmak istedim
  9. Nocthyr

Microsoft'ta Sepet Satın Aldıktan Sonra Hata Verdi ve Birçok Kez Para Çekildi

Xbox Store üzerinde 320,08 TL değerinde bir sepet satın almaya çalıştım ama satın alım ekranında hata verdi ve banka hesabımdan dokuz kere 327 küsur TL para çekildi (Microsoft Store üzerinden) ikisi iade edilmiş ama hala yedi kere iade edilmemiş, satın alım gözüküyor. Xbox müşteri hizmetleri çok...
  10. Nocthyr

Şeyhi'nin Kolay Okunabilecek Bir Gazeli

Hocalarım konu basit. İnternette birkaç şiir buldum ama okumalarını beceremiyorum, haftaya da konuşma sınavı var. Bilen biri varsa minimum 6 beyit olacak şekilde okunuşuyla birlikte herhangi bir şeyhi şiiri yazabilir mi? teşekkürler (:
Geri