Arama sonuçları: *

1. M

Hangi kasayı almak mantıklı?

hocam verdiğin sıraya göre a,b,c,d,e,f olarak isimlendirecek olursam f<a<b<c d<e şu ikisini ayrı gruplandırma gereği duydum. İntel işlemciler ile AMD yi gidip kıyaslamaya üşendim. Ve f'nin en arkada olmasının en büyük sebebi ekran kartı seçimi
  2. M

10k android telefon önerisi

peder için alıyor aslında çokta mühim değil
  3. M

10k android telefon önerisi

xıami redmi note 11s
  4. M

Bu diski nasıl tek parça yapıcam

içimi döktün hocam ağzına sağlık
  5. M

şu ilk baştaki 100mb'lık alana dokunmaman gerekir. Önyükleme sistemi tarafından kullanılır. Bu bölümü silmek, işletim sisteminin önyükleme yapamamasına yol açabileceği için ellememek gerekir.
  6. M

CF MOTO NK250 Alınır mı??

hocam hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlarla konuştum sürmesi zevkli diyorlar. kötü yorum yapanla pek karşılaşmadım.
  7. M

mavi kısımları silmek/birleştirmek diye bişey yok. 80gb ile 142gb olan 2 ayrı alanı birleştirebilmen lazım
  8. M

Hangi Macbook daha iyi?

M1 işlemcili olan iyi. İntel işlemcili macbooklar eskidendi
  9. M

PC açılırken şifre giriş kısmında ekran gidiyor

Yani VGA girişinde sorun olmadığına eminsen Sorununuzu şurada açıklayın yardımcı olurlar. https://answers.microsoft.com/tr-tr
  10. M

VPN olmadan malum sitelere nasıl girilir

ilkine yaz yeterli
  11. M

Python Öğrenmek İstiyorum Nerden Başlamalıyım?

hocam bir kursta takılı kalma. 2 3 kurs birden izle farklı şeyler kaparsın. bakış açın genişler. İngilizcen varsa mutlaka yabancı kurs izle freecodecamp youtube kanalı öneririm
  12. M

simülasyon yapmak istiyorum hangi program-programlama dilini kullanmam gerekli ?

Blender, Unity, Unreal Engine, Cinema 4D, AutoDesk Maya, FreeCad Zamanında bende çok istiyordum böyle şeyleri yapmayı ama sandığın gibi değil. Umudunu kırmak istemem ama bunu yapan adamların zaten işleri bu. Şuan en çok kaynak unity ve Unreal engine için var. Öğrenme açısından. verdiğim...
  13. M

Java script constractorun tam kullanım amacı nedir ?

bir sınıf veya nesne oluşturursun. Onu çağırdığında ilk olarak constractor'ı çalışır. Yani fonksiyon diye biliriz veya oluşturucu. Zorunlu değil constractor eklemek. dediğin videoyu izlemedim ama gerekmediği için yazmamıştır.
  14. M

ADOBE ILLUSTRATOR Bİ ANDA KAPANIYOR

eski bir sürümünü kullan?
  15. M

YARDIM laptop um bitlocker ile kilitlendi

türkçe sor istersen onlar çeviri yapıyor. sorununu güzel açıkla anlayabilsinler
  16. M

https://answers.microsoft.com/tr-tr sorunu buraya sor. Orda işin ehli kişiler cevaplıyor. Problemini çözerler
  17. M

İçinde önemli şeyler yoksa format at
  18. M

visual studio da anahtar kelimelerde rigidbody kodu çıkmıyor

unityden çözüyorsun bu sorunu unityde yeni bir proje oluştur ekran görüntüsü at bana seni yönlendireyim
  19. M

Program yapmak için visual studio

bunu sorduğuna göre yeni başlıyorsun. visual studio'yu indir orda sadece istediğin bileşenleri seçip yüklüyorsun başka bir şey kurman gerekmiyor. yani kurulum açısından basit. derleyicilerde hazır. IDE ile Kod editörlerinin farkınıda öğren
Top Bottom