hocam verdiğin sıraya göre a,b,c,d,e,f olarak isimlendirecek olursam
f<a<b<c
d<e
şu ikisini ayrı gruplandırma gereği duydum. İntel işlemciler ile AMD yi gidip kıyaslamaya üşendim. Ve f'nin en arkada olmasının en büyük sebebi ekran kartı seçimi
şu ilk baştaki 100mb'lık alana dokunmaman gerekir. Önyükleme sistemi tarafından kullanılır. Bu bölümü silmek, işletim sisteminin önyükleme yapamamasına yol açabileceği için ellememek gerekir.
hocam bir kursta takılı kalma. 2 3 kurs birden izle farklı şeyler kaparsın. bakış açın genişler.
İngilizcen varsa mutlaka yabancı kurs izle
freecodecamp youtube kanalı öneririm
Blender, Unity, Unreal Engine, Cinema 4D, AutoDesk Maya, FreeCad
Zamanında bende çok istiyordum böyle şeyleri yapmayı ama sandığın gibi değil. Umudunu kırmak istemem ama bunu yapan adamların zaten işleri bu. Şuan en çok kaynak unity ve Unreal engine için var. Öğrenme açısından. verdiğim...
bir sınıf veya nesne oluşturursun. Onu çağırdığında ilk olarak constractor'ı çalışır. Yani fonksiyon diye biliriz veya oluşturucu. Zorunlu değil constractor eklemek. dediğin videoyu izlemedim ama gerekmediği için yazmamıştır.
bunu sorduğuna göre yeni başlıyorsun. visual studio'yu indir orda sadece istediğin bileşenleri seçip yüklüyorsun başka bir şey kurman gerekmiyor. yani kurulum açısından basit. derleyicilerde hazır. IDE ile Kod editörlerinin farkınıda öğren