Arama sonuçları: *

1. A

Vatan'da bilgisayar parçalarında güzel fiyatlar mevcut.

4070 Ti siparişi oluştururken fiyat arttı şaka gibi 1 dk ile kaçırdım.
  2. A

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III Wireless 3869TL🔥

Deri bence direkt olarak daha iyi. Kumaş pedler teri ve yağı emiyor ve leş gibi kokup çürüyorlar. Deri olanlar en azından dökülmediği sürece böyle bir sorun yaşamıyor. Zaten yağdan dolayı aşındırıcı bir malzeme ile temizlemiyorsan dökülme gibi bir durumla da karşılaşmıyorsun pek.
  3. A

🔥İndirim AULA F75 KLAVYE 28TL!!! Temu İndirim Rehberi

Vergili niye olsun sepet tutarına bakılır her zaman zaten
  4. A

siparişe göre değişiyor da 2 güne kesin kargolanıyor.
  5. A

Siparişi verince kredi gelmiyor. Sipariş verdiklerin kargolanınca geliyor. İptal etmen mümkün olmuyor yani.
  6. A

Sipariş ettiğin ürünler kargolandığı an geliyor.
  7. A

Bu gayet iyi. Zaten indirimim yokken alacağım ürünleri buradan aldım, gelen krediyle de platform teşviği ve %20 kullanarak F75’i bedavaya almış oldum. tek siparişte geçmenize gerek yok burayı. ilk siparişte %4 iken ikinci siparişte %8 e çıkıyor coin verme oranı.
  8. A

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Pahalıya almışsın knk.
  9. A

Exploding kittens party edition kutu oyunu 540 tl

sipariş edip bunu kargolanan var mı? 2 hafta olacak halen daha kargolanmadı. sipariş iptal de edilmiyor. kafayı yiyeceğim valla.
  10. A

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

nerenin heyeti bu oradan başvurmayalım
  11. A

❌İndirim Bitti! 300 TL (iptal gelebilir) Havit PJ215 Pro Smart Projeksiyon Cihazı Android TV 9.0

Ben değil de siz kendinizi Teknosa yerine koymuşsunuz onlar gibi savunma yapıyorsunuz bana. Normal bir vatandaş olarak ürünün piyasasını araştırmadan instagram üzerinde gördüğüm reklam üzerinden ürünü satın aldım diyelim. İptal olunca da şikayet ediyorum. Bu kadar basit. Sanki ürünü sizden...
  12. A

❌İndirim Bitti! 300 TL (iptal gelebilir) Havit PJ215 Pro Smart Projeksiyon Cihazı Android TV 9.0

Buna ek olarak unutmamak gerek ki konunun geri kalan sayfalarında birisi instagramda bunun reklamını attı. Sistemsel hata diyip instaya reklam koymak da saçma gayet. Reklamlar büyük ihtimalle otomatik ama ne olursa olsun, hata bizden kaynaklı değil.
  13. A

Sistemsel sorundan kaynaklı fiyatlandırma hatası nedeniyle iptal ettik demiyorlar, sadece sistem hatası diyor. İkisi tamamen farklı şeyler.
  14. A

Fiyat hatalı diyip iptal etseler thh haklı bulmaz da sistemsel sorun dedikleri için büyük ihtimalle thh haklı bulur.
  15. A

İptal mailinde sistemsel hata diyor. Sistemsel hatadan kaynaklı yanlış fiyat falan demiyor. Gelen SMS'te de sistemsel sorun nedeniyle iptal edilmiştir diyor. Fiyat hatalıydı diye savunma yollayamazlar yani. Fiyat hatalı diye iptal etmeleri gerekirdi o zaman.
  16. A

🔥İndirim DeepCool AK400 İşlemci Soğutucu 1139 TL

PBO ile 7500F e yetmiyor. Yetiyor diyenler Prime95 ile denesin görelim.
Top Bottom