Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Gümrük ücreti mesajı

Dolandırıcıdır. Ödeme için bilgileriniz yazmanızı isteyecekler ve kartı patlatacaklar.
  2. A

Connectgame Dareu ek75 Alıyorum?

Maalesef hocam, marka olarak baksaydık bir zahmet redragon daha bilinen, popüler ve daha fazla gördüğümüz bir marka olurdu. Ben daha fazla seviyorum derseniz okey fakat marka herhangibi bir çin markası ile aynı. Satıcıda zaten allaha emanet.
  3. A

Temu siparişim 13-14 gündür gümrükte kaldı...

Hocam ben şanslıydım beni saldılar, daha ne kadar susacağız bilmiyorum. Yüksek ihtimalle gelmeyecekler ve satılacak mallarınız. Alan adam arar artık sizi kendi malını alacakmısın diye. Bu denli rezalet ve kepazeliğe şahit olmak da şans, heryerde görülmez bu denli şaçmalıklar.
  4. A

Redragon fizz k617 en azından markası olan belli standartlarda bir cihaz, tercih edilebilir.
  5. A

Hocam genel kaliteyi gözünüzde büyütmüyorsanız sorun yok, alınır fakat kaliteli birşeydir hiçbir sorun yaratmaz diye kusursuz olarak düşünüyorsanız üzülebilirsiniz.
  6. A

5k bütçem var Kablosuz Kulaklık istiyorum (oyun için)

Hocam TR sağ olsun bu bütçeler bile kurtarmıyor artık. Cloud alpha, void elite wireles, g pro x ve blackshark v2 pro'ya bakabilirsiniz. Ve hocam gümrük sınırı yüzünden yurtdışından alamazsınız şuan.
  7. A

F/P klavye önerisi acillll red switch

Üzerinde gamepower yazan veya logosu olan herşeyden uzak durunuz. Redragon fizz k617 alabilirsiniz. 1100tl'ye var, link koymaya üşeniyorum araştırın.
  8. A

Yardım 1000-2000 arası kulaklık önerisi lazım

Hocam cloud 2'ler bir ara 2200e satılmışdı, şuanda da bu olsa alın derdim de arttı. Alırsanız sıfırda 2600e hepsiburada da cloud 3 gördüm yoksa blackshark v2 x alınabilir bu bütçede.
  9. A

Sanırım kendim için mükemmel mouse'u buldum en fp

Aynen hocam mükemmel f/p cart curt en iyi cihazı buldunuz. Ivır zıvır özellikler ile uğaşmaya düşünmeye gerek yok alıcaksın bir tane takoz 300 gram markası random bir cihaz bakacaksın keyfine.
  10. A

Yardım F/P Klavye, Kulaklık ve Gamepad Önerisi

Hocam böyle bir şey kesinlikle mümkün değil. Bu bütçede alınacak bir cihaz yok. Kaç gün kaç hafta kullanabilirsiniz, yada kullanabilirmisiniz o bile şüpheli olur.
  11. A

E-ticaret için alibaba'dan toptan nasıl mal alınır?

Alibaba'dan ürün almak istiyorum ve fiyat hoşuma gidiyor fakat saf bilgiye ulaşamıyorum. Nereye nasıl başvuracağım, hangi belgeleri alacağım ve toplam ne kadar bütçe ayırmam gerekecek? Önce sadece özgürce mal alabilecek hâle gelmek sonra plan yapmak istiyorum fakat adam akıllı net bir bilgi yok...
  12. A

Mouse Önerisi yapar mısınız

Hocam wraith esport önerilerine bakmamanızı öneririm. 14 günlük yasal koşulsuz şartsız iade bile yoktur sitede. Öneri olarak bütçeyi arttırmanız şart. Mechkeysde mchose a5 pro max berry red 55 dolara geliyor ve şuanda bu bütçede daha iyisi yok sanırsam. Fiyat yanlış değilse birde tiger ice...
  13. A

Çözüldü✓ Ak820 pro nereden almalıyım?

Hocam aliexpress sorun olmaz, ben seviyorum aliexpressin hizmetini. Aliexpress'den de alabilirsiniz, siz seçiniz.
  14. A

Yazı yazmak için AJAZZ/Akko marka Tok sesli switch önerebilir misiniz?

Neden özellikle ajazz ve akko bilmiyorum fakat akko creamy yellow v3 pro linear akko kalitesinde güzel bir switch hocam. Gayet hoşdur.
  15. A

🔥İndirim Geeky GK61 %60 Klavye |Huano Speed Yellow ve Speed Silver Seçenekli| 1064 TL

T60 tarzı %60 markasız klavyelerden farkı yok yüksek ihtimalle. Hangi mcu kullanıyor bilmiyorum fakat heryerde bulunabilir bir %60 klavye galiba. Kendi yorumumdur tabi ki, detaylı bakmam gerekecek kadar önemli değil diye üşeniyorum sadece. Kullanıcı yorumu en önemli kriter bu tarz cihazlarda.
  16. A

gaming mouse önerisi yapar mısınız

Hocam site olarak mechkeys öneririm. Hemen hemen her cihaz var ve hem ucuz hem skatez vesaire de alınabiliyor. Hizmeti de Türkiye de bulunan satıcılarla kıyaslanamaz bile, en azından ilgileniyorlar diyenilirim.
  17. A

Yardım 1.5 2K Mekanik Klavye Önerisi Arkadaşlar

Hocam gamepower cihazı 3 sene kullanmanız hayıra alamet değil vallahi, mistik bir şey. E yosso hz-61 veya vgn atk68 öneririm. Hall effect olan yani rapid trigger manyetik switch bir cihaz almamak bu devirde mantıksız oluyor. Başka şeylerden feda ederek ucuz da olsa, yazılımları dandik de olsa...
  18. A

Cloudflare Warp indirmek Faturaya yansır mı ?

Hocam pek sanmam, basit bir kullanıcıyım sadece ama böyle bir şeyin en ufak mantığı olduğunu zannetmiyorum. Şuana kadar hiç aorun yaşamadım, apple cihazlarsa ne farklı olabilirde dns ve vpnlerde sorun olabilir bilmiyorum.
  19. A

Hafif terletmeyen kulaklık önerisi

Hava almaz, daha az konforludur. Blacksharl v2 olabilir. Ses olarak tizz doğruluğunda cloud 2, bass doğruluğunda cloud 3 diyebilirim. Void elite var ona bakabilirsiniz. İkinci elde cloud serisinde ki wireleslara bakabilirsiniz. Bir elemanda cloud 2 wireles'i 3k'ya bulmuşdum alamamışdım mesela.
  20. A

Yardım ATTACK SHARK L80 Alınır mı?

40mm sürücü, 20-20khz frekans aralığı, yüksek ihtimalle ferrit mıknatıs ve ucuz yollu bir mcu kullanıyor. Biraz gecikme yaratacak ucuz yollu 2.4ghz kablosuz kulaklık denilebilir. Yine de bütçesinde rakipsiz olabilecek potansiyelde denilebilir.
Geri