Arama sonuçları: *

1. Анастасия

Yeni Kasa Tavsiyesi – Fiyat/Performans Önerilerinizi Bekliyorum

hocam bu marka bilindik mi sorun çıkar mı
  2. Анастасия

Yeni Kasa Tavsiyesi – Fiyat/Performans Önerilerinizi Bekliyorum

Merhaba, Aşağıdaki bileşenlere sahip sistem için sipariş verdiğim kasa tarafıma ulaşmadı ve iptal etmek durumunda kaldım. Yeni bir kasa satın almak istiyorum. Bu kasada toz filtresi gibi özelliklerin eksik olduğunu fark ettim. Sizden fiyat/performans açısından en iyi kasa önerilerini...
  3. Анастасия

📦 Yeni Sistem Parçalarımı Aldım! Toplamadan Önce Önerileriniz?

Uzun süre kullanmak istiyorum sistemi son paramı harcadım sorun yaratır mı 1738852213 aşırı yoğun işlem yapacağım için aldım birde ileriye dönük olsun diye
  4. Анастасия

Çok anlamadım detaylı açıklama yapar mısınız?
  5. Анастасия

Sıvı soğutmayı neden beğenmediniz 1738850266 bütçem sıfırda buna yetti ikinci elde almak istemedim 1738850415 neden? soğutucu ne var ki
  6. Анастасия

Herkese selam! Yeni sistemimin parçalarını aldım ancak henüz toplamaya başlamadım. Toplamadan önce dikkat etmem gereken bir şey var mı? Herhangi bir uyumsuzluk veya öneriniz varsa duymak isterim. 😊 📌 Sistem Bileşenleri: 🔹 Anakart: MSI B650M Gaming Plus WiFi AMD B650 7200 MHz (OC) DDR5 Soket AM5...
  7. Анастасия

Bütçe Dostu & Uyumlu Ekran Kartı Önerisi Arıyorum! 🎮💻

bu kart nasıl sıfır Gigabyte RTX 4060 Windforce OC 8G GV-N4060WF2OC-8GD 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı
  8. Анастасия

peki sıfırda ne önerirsin ikinci elde tamirli vb çıkarsa diye bir korku var
  9. Анастасия

bütçe yazmamamın sebebi sıfırlar 20 den başlıyor beni 20 aşıyor 10-15 çözersek iyi
  10. Анастасия

Merhaba! Hem yazılım geliştirmek hem de ara sıra oyun oynamak için güzel bir sistem toplamayı planlıyorum. Aşağıdaki parçaları seçtim, ancak en önemli eksiklerden biri ekran kartı. Sisteme uyumlu, fiyat/performans açısından beni üzmeyecek bir ekran kartı arıyorum. Bütçem parçaları aldıktan...
  11. Анастасия

G.Skill Ripjaws V DDR4-4266MHz - Ram Anakart Uyumlu Mu?

İşlemci : Ryzen 5 5600x (Elimde Var) Anakart : GIGABYTE B550 GAMİNG X V2 (Elimde Var) İşlemci Soğutucu : DEEPCOOL LT720 360 (Elimde Var) SSD : Samsung 980 pro 1 tb (Elimde Var) KASA : VENTO VG12AL (Elimde Var) Güç Kaynağı : FSP 850W Hydro K Pro (Elimde Var) RAM : G.Skill Ripjaws V...
  12. Анастасия

Yardım GIGABYTE B550 GAMİNG X V2 Yerine DDR5 Desktekli Anakart Önerisi

Bu anakart ile RX 7700XT ekran kartını kullanabilir miyim?
  13. Анастасия

Anladım sağolun peki bu anakart RX 7700XT ekran kartı ile uyumlu mudur?
  14. Анастасия

Neden? Önerebileceğin ram var mı bu anakart ile uyumlu?
  15. Анастасия

reis xmp nedir? bu işten anlamıyorum anakarta taktım ramı açıılır demi? ve kaç mhz de çalışır? hiçbir ayar vb yapmadan yordum seni kusura bakma
  16. Анастасия

oc yapmadan kaç mhz çalışır? pc açılır mı? birde oc nasıl yapacağım? ürünü alıyorum o zaman 1709580034 yani oc yapmadan bunu anakarta taktığımda direk çalışır demi 1709580189 oc yapmadan kaç mhz çalışır? pc açılır mı? birde oc nasıl yapacağım? ürünü alıyorum o zaman
  17. Анастасия

kaç mhz de çalışır
  18. Анастасия

G.Skill Ripjaws V DDR4-4266MHz CL19-26-26-46 1.50V 32GB (2x16GB) bu ram GIGABYTE B550 GAMİNG X V2 bu anakartta çalışır mı? Bilgisayar açılır mı ? Bir sorun olur mu?
  19. Анастасия

Yardım GIGABYTE B550 GAMİNG X V2 Yerine DDR5 Desktekli Anakart Önerisi

Peki G.Skill Ripjaws V DDR4-4266MHz CL19-26-26-46 1.50V 32GB (2x16GB) bu ram i bu anakart ile çalışır mı?
Geri