Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Multi Rows Carousel - JavaScript

Merhabalar. Projemde slider kullanmam gerekiyor. Fakat normal bir slider olmayacak. https://ibb.co/NSw1MB0 Bu linkte bulunan görsel ile elimden geldiğince işleyişi anlatmak istedim. Şimdi yazılı şekilde anlatayım. Slider objelerinin altında dotlar bulunuyor. Aktif olanı görselde koyu renk...
  2. E

Bilgisayar Programcılığı Okumak

Microsoft, Meta, Google, TikTok gibi yerler değil hocam çalışmak istediğim firmalar. Uzaktan çalışma politikası olan web yazılım firmaları var. Bir tanıdığım var bu alanda fakat iş ilanında diploma istenmemesine rağmen mülakat esnasında sorulmuş. Uzaktan çalışıyor. Benimde istediğim bu. Bu...
  3. E

Hocam zaten aktif olarak bir web yazılım ajansında çalışıyordum Front-End Developer olarak. Css, JS, jQuery, Vue.JS teknolojilerine hakimim. Yurtdışı kapılarının açılması açısından diplomanın şart olduğunu, şart olmasa bile yüksek bir seviyede olumluluk getireceğini öğrendim. Bundan ötürü...
  4. E

Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim hocam.
  5. E

Ben 2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyup DGS ile mühendisliğe geçiş yapmak istiyorum. Direkt mühendislik hedefim değil çünkü ailevi durumum şu an pek elverişli değil ve web yazılım ile uğraşıyorum. Bu nedenden ötürü iş + TYT şeklinde ilerliyorum. Siz şu an hangi üniversitedesiniz? DGS'ye...
  6. E

Hocam bana ulaşma şansınız var mı ben sizlere mesaj atamıyorum yeni üye olduğumdan ötürü galiba.
Geri