Arama sonuçları: *

• Users: Flip
  • Order by date
  1. Flip

COD WARZONE HATASI!!

Arkadaşlar 2 gün önce cod warzone indirdim oyun esnasında takribi 30- 45 dk sonra oyun ekran donuyor siyah ekrana dönüşüyor sistemi baştan başlatıyor otomatik biosa atıyor biosdan F10 atım çıkıyorum tekrar biosa sokuyor bu sorun nedir bir el atın ya deli oldum olucam SİSTEM: R53600 16Gb(8x8)...
  2. Flip

Dar boğaz sorunu olur mu ?

Sağol knkm
  3. Flip

❌İndirim Bitti! m2 ssd önerisi 1tb önerisi istiyorum

Kankam benim de bir zamanlar istediğim bir m2 ssd idi tepe tepe kullanırsın...
  4. Flip

Dar boğaz sorunu olur mu ?

Sistem Bilgileri İşlemci : R5 3600 Ekran Kartı : Amd Radeon Rx 5500 xt 4 gb mech (Aklımdaki ekran kartı https://www.incehesap.com/msi-geforce-rtx-4060-ti-ventus-3x-16g-oc-ekran-karti-fiyati-65471/ ) Anakart : MSİ B450 A Pro max Ram : 8 GB (64 veya 32 ye çıkarılacak) Güç Kaynağı : Xigmatek 650W...
  5. Flip

Ryzen 5 3600 İçin Ekran kartı önerisi

Ti akabilir mi peki 1701194954 Knk kanadın yazmışsın anlamadım o kısmı
  6. Flip

Ryzen 5 3600 İçin Ekran kartı önerisi

Arkadaşlar Ryzen 5 3600 MSI B450 A pro max sistemine yakışacak bir ekran kartı önerir misiniz?
  7. Flip

Yardım Twitch Chati Ekrana Ekleme

Arkadaşlar streamlabsdan chat ekliyorum ama oyundayken chat ekrana düşmüyor nasıl halledebilirim
  8. Flip

Çözüldü✓ İşlemciye ve anakarta uygun ekran kartı

Dediğiniz sistemi yapsam anakartı değiştirmem gerekir mi
  9. Flip

Monitör 1080p destekli
  10. Flip

O zaman işlemcinin de yükselmesi gerekecek peki önerebileceğiz var mı almışken kafam rahat etsin
  11. Flip

https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-radeon-rx-7700-xt-oc-tuf-rx7700xt-o12g-gaming-gaming-ekran-karti-fiyati-65928/ aklımda bu var knk ya
  12. Flip

Arkadaşlar iyi günler size bir sorum olucak şuan sistemim R5 3600 msı b450 anakart ekran kartım da amd rx 5500 xt mach 4 gb ekran kartını yükseltmek istiyorum ama işlemcinin ve ana kartın aynı kalması lazım bunun oluru nedir
Geri