Arama sonuçları: *

1. P

Turkcell Superonline dns ve vpn kısıtlaması

nasıl ya turkcell kullanıyorsun dımı?bahsettıgım vpnler bılgısayara ındırılen warp proton vpnler.chorome web magazasındakıler degıl 1725449133 warpta unable to connect hatası alıyorum protonda mavı ekranda takılı kalıyor
  2. P

dnsden bahsedıyorsanız olabılır,benımde ınternetım cok cekmıyor o yuzden router cekıcem.ama vpnler falan calısmıyor
  3. P

modem degılde router kullanıcam dıyorum yanı turkcellın modemı erısme mı engellemıyor mu normalde?turk netde falan boyle sıkıntılar yok
  4. P

evet bunlar vpnlerden falan daha iyiymiş ama sordugum soru router kullanırsam erısım engellerı degılde vpnlerdeki kısıtlamalar gıder mı?
  5. P

peki bu güvenilir mi nasıl güvenicem 1725392837 xiamio router alıcam onu kullansam bile gitmez mi kısıtlamalar?
  6. P

Şu an Superonline kullanıyorum birçok sitede DNS'te sıkıntı kısıtlama gibi bir şey var, mesela Google DNS veya Cloudflare DNS kullandığımda erışım engellı sıteye gırdıgımde 5-10 kere F5 atınca gırıyor bir de çok yavas. Cloudflare WARP, proton VPN ve cogu VPN'i bilgisayarda kullanamıyorum...
  7. P

Xiaomi Mini cleaner için Samsung şarj adaptörü kullanılır mı?

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-vacuum-cleaner-mini-sarjli-el-supurgesi-120watt-global-versiyon-p-HBV000011U7HK Süpürgenin içinden şarj aleti çıkmıyor. Samsung telefon 15 wattlık adaptör kullansam sıkıntı olur mu süpürge için? Ve adaptörün hızlı şarj özelliği var.
Geri