Arama sonuçları: *

1. Kazuhaaaa

Baykuş Deneme Klübü Güvenilir mi?

gençler biliyormusunuz bilmiyorum youtubeda oğuz usta diye bir kanal yks süreci hakkındaki bilgilerini öğrencilerle paylaşıyor oğuz usta tarafından yapılan bi deneme klübü baykuş deneme klübü. Bu klübe kayıt olan satın alımı gerçekleştiren varmıdır varsa tecrübesini ve güvenilir oldup olmadığını...
  2. Kazuhaaaa

Trafikde Geçiş Üstünlüğüne Sahip Araçların Sıralaması Nasıl Olmalıdır?

tamamdırr teşekkürler ikinize de
  3. Kazuhaaaa

Trafikde Geçiş Üstünlüğüne Sahip Araçların Sıralaması Nasıl Olmalıdır?

Gençler trafikde geçiş üstünlüğüne sahip araçlar mevcut; Acil hasta veya yaralı taşıyan ambulans ve özel araçlar. Organ veya doku taşıyan araçlar. Olay yerine giden itfaiyeler. Kar ya da buz mücadelesi için çalışan araçlar. Benim Merak Ettiğim Bu Araçlarda Hangisinin Geçiş Üstünlüğüne Sahip...
  4. Kazuhaaaa

Bilgisayarim Mavi ekran veriyor

Gencler ben bilgisayarımı ram ve ssd yükseltmesi için servise gonderdim fakat servisdeki ram ve ssd fiyatlari biraz dudak ucuklaticiydi o yuzden 16 gun kadar bilgisayarim servisde kalmasina ragmen sonuç alamadan döndü yani ve geldiginde ram ve ssd almak icin vatana gittim aldim onlardan rica...
  5. Kazuhaaaa

Wuthering Waves Girişinde Hata Alıyorum.

Bu Oyuna girerken 'The Gateway connection timed out. Please Try Again later.' hatasını alıyorum çıktığından beri oynuyorum ve girerken VPN ile giriyorum geçenlerde pcye format attım ve hâlâ aynı hatayı alıyorum sürekli VPN aç kapa yapmak aşırı sıkıcı oluyor bunun bi çözümü yokmu yardımcı...
  6. Kazuhaaaa

Habersiz Bir Şekilde Meta Üzerinden Adıma Reklam Verilmiş

dün reklamı kaldırmıştım bugün yeni bir reklam daha açılmış facebook şifremi değiştirdim ve iki aşamalı doğrulama ekledim aynısı insta içinde yapıcam umarım bir daha olmaz
  7. Kazuhaaaa

giriş yaptım ve reklamı durdurdum ne yapmam gerek şimdi silinmiyor mu ve nasıl oldu bu 1719907732 tamamdır sildim fakat tekrar olmaması için ne yapabilirim????
  8. Kazuhaaaa

1719905856 yapmadım tabii ki 1719905891 knk belirli aralıklarla atıyor sürekli her seferinde çöpemi atmam gerekicek 1719907283 attım çöp kutusuna tekrar geldi bu arada yine atıyorum çöpe bakalım nolcak :D
  9. Kazuhaaaa

gençler bugün gmailime Meta For Business başlığı altında mailler gelmeye başladı reklam ücreti olarak 2 dolar istiyor ben bugün meta diye birşeyi öğrendim yani çok saçma asla böyle birşeyi yaptığımı da hatırlamıyorum tam olarak nasıl iptal edicem bunu
  10. Kazuhaaaa

F11 Tuşu Tam Ekrana Almıyor

yok hayır ya kalabilir böyle kalsın bi süre teşekkürler zamanınızı ayırdğınız için iyi günler
  11. Kazuhaaaa

windowsum güncel ayrıca bu resimde ki çözümüde anlamadım tarayıcının png içermeyen bir yerine sağ tık yapınca Tam Ekran diye çıkıyor kısa yol tuşu olarak da F11 yazıyor ama F11 çalışmıyor işte uzun lafın kısası sağ tık yapıp tam ekran yapıyorum
  12. Kazuhaaaa

11 kullanıyordum önceden de
  13. Kazuhaaaa

11
  14. Kazuhaaaa

onuda denedim olmuyor maalesef
  15. Kazuhaaaa

ya biraz araştırdımda genelde F11 e basınca pencere gözüküyormuş onun çözümü var sadece bende F11 e basınca hiç bişi olmuyo şuanda sağ tık yapıp tam ekran yap diyorum biraz uğraştırıyor ama böyle kullanıcam artık
  16. Kazuhaaaa

yeğenim varda ayarları değiştirdiğini sanmıyorum pek ayrıca sorunum oyunda değil dediğim gibi tarayıcıyı tam ekran yapamıyorum bişi okurken pencere olsun sekmeler olsun gözüküyor rahat değil yani 1719651680 sorun oyunlarda değil opera kullanıyorum bişi okurken F11 e alıp okurum genelde format...
  17. Kazuhaaaa

normalde F11 e basınca tam ekrana geçen ekranlar artık geçmiyor örneğin tarayıcı laptop klavyesinden basıyorum sorun acaba klavyede mi diye başka bi klavye bağlayıp denedim sorun hâla devam ediyordu sorunun çözümünü bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim
  18. Kazuhaaaa

Olması Gerekenden Az FPS Alıyorum

arkadaşlar söz konusu minecraft için geçerli önceden düşük fps alırdım ve bunu çok garip karşılardım çünkü sisteme uymayan bir fps alıyordum yaptığım bir kaç ayar bunu 200e bence olması gereken fpse çıkarmıştı dün bilgisayara format attım ve tekrar minecraftı açtığımda tekrar aynı durumla...
  19. Kazuhaaaa

Mousepadin Kayganlık Özelliği gitti

gençler bu mouse pad çok güzel çalışıyordu üstünde mouse çok iyi kayıyo altıda baya sabitdi yapışıyordu resmen ama geçenlerde altı baya toz olduğu için temizlemek istedim suyun altına tutup güneşin altına bıraktım şuan altı aşırı kayıyo mouseu kullanamıyorum o pürüzü aldım herhalde bilemiyorum...
  20. Kazuhaaaa

Pngleri açarken sorun yaşıyorum

bende onedrive yok gerçekten çok sıkıntı çıkarıyordu dolu olmamasına rağmen bazen dolu gösteriyordu depolamayı sürekli hata veriyordu sildim sağ alttada bulut simgesi yok windows 11 kullanıyorum bide halihazırda onedriveım bomboş yani bi 800mb felan doludur ona da tarayıcıdan bakıyorum
Geri