Arama sonuçları: *

1. K

Siz olsaydınız yardım eder miydiniz?

Bugün akşam yani yarım saat önce dershane çıkışı eve gelirken yolda kaldırımdan karşıya geçtim ben karşıya geçerken karşıda 50'li yaşlarında bir kadın durmuştu bana beni karşıya geçirir misin dedi bende kadına gitmem lazım kusura bakmayın dedim yoluma devam ettim o zaman trafik yoktu kırmızı...
  2. K

Eşit ağırlıkçıyım ama sınava sözelden girmek istiyorum ne yapmalıyım?

Bu yıl ilk mezun senem dershaneye gidiyorum dershanede eşit ağırlık sınıfındayım ama matematik ve geometri yapamıyorum bu yüzden sınava sözelden girmek istiyorum ne yapmalıyım?
  3. K

babam dünden beri benimle konuşmuyor ne yapmalıyım sizce?

18 yaşındayım okul hayatım şu ana kadar iyi geçmedi derslerim kötüydü okul hayatım boyunca çok ezildim
  4. K

babam benimle dünden beri küs sınavdan önce benimle konuşuyordu sınav sonucunu söyleyince birden bana kızıp bağırdı sonla bir sürü ağır ağıza alınmayacak hakaretler ve küfürler etti bana ondan sonra küstü babam dün bana ana bacı sövdü o cocugu dedi Sınava 1. girişimde de sınavdan geçemeyince...
  5. K

Ehliyet yazılı elektronik sınavı zor mu?

Maalesef kaybettim
  6. K

Ana bacı sövmek o cocugu demek gibi hakaretler etti bana 1698426638 Sadece bu olaya özel sizce babam ne zaman yumuşar tanminen kaç güne kadar benimle konuşmaz sizce?
  7. K

Hayır heyecan yapmadım sınavda bilmiyorum neden geçemediğimi hala anlamadım
  8. K

Ne bileyim ben babam benimle dünden beri küs sınavdan önce benimle konuşuyordu sınav sonucunu söyleyince birden bana kızıp bağırdı sonla bir sürü ağır ağıza alınmayacak hakaretler ve küfürler etti bana ondan sonra küstü
  9. K

Dün 2. kez ehliyet yazılı elektronik sınavına girdim çok çalışmama ve sınavda çıkmış soruları çözmeme rağmen yine de sınavı geçemedim 64 puan aldım babam bu yüzden benimle dünden beri hiç konuşmuyor dün sınavı geçemediğimi söyleyince babam bana çok kızdı bağırdı ve bir sürü küfürler etti sonra...
  10. K

Ehliyet yazılı elektronik sınavı zor mu?

Bugün 2. kez ehliyet yazılı elektronik sınavına gireceğim. İlk sınavdan 60 aldım geçemedim. Bu 2. sefer tekrar 10 gün boyunca sürücü kursuna gidip derslere katıldım. Kurs kitabını okudum kitaptaki soruları çözdüm. Sizce geçer miyim?
  11. K

Sizce ne yapmalıyım çok utandım?

abi istersen seninle arkadaş olabiliriz olur sana numaramı özelden atıyorum şimdi sen bana mesaj at kendini tanıt bu benim numaram kaydet de ben kaydederim seninle konuşuruz
  12. K

Kürşat abi istersen seninle arkadaş olabiliriz olur sana numaramı özelden atıyorum şimdi sen bana mesaj at kendini tanıt bu benim numaram kaydet de ben kaydederim seninle konuşuruz 1698169945 Şu an müsait değilim abi mesaj atabilirsin bana
  13. K

Numaramı veremem 1698164976 Evet
  14. K

Hangi atm oluyor o? 1698163898 Teşekkür ederim olur çok sağol ama size karşı da çok utandım
  15. K

O nasıl oluyor telefon numarası ile 1698163605 İbanım yok banka hesaplarım hiç yok
  16. K

Teşekkür ederim nasıl yardım edeceksiniz ibanım yok olsaydı size atardım banka kartım ve banka hesaplarım da hiç yok
  17. K

Ailemin maddi durumu yok hazır yemekler de çok pahalı bu yüzden söyleyemedim utandım o arkadaşıma yalandan ben hazır yemekler sevmiyorum teşekkür ederim zaten evim burada hemen yakın buraya eve gidiyorum şimdi dedim arkadaşım çok ısrar etti gel ben sana ısmarlayayım vallahi dedi yeminler etti...
  18. K

Yarın yemek yiyeyim onla o zaman ama ya bana diğer seferler de sürekli gel yemek ye derse i zaman ne yapayım onu kırmadan
  19. K

Ailemin maddi durumu yok hazır yemekler de çok pahalı bu yüzden söyleyemedim utandım o arkadaşıma yalandan ben hazır yemekler sevmiyorum teşekkür ederim zaten evim burada hemen yakın buraya eve gidiyorum şimdi dedim arkadaşım çok ısrar etti gel ben sana ısmarlayayım vallahi dedi yeminler etti...
Geri