Arama sonuçları: *

1. S

Kıbrıstan iqos getirtme

merhaba benim arkadaşım kıbrısa gitti ve ordan bana iqos getirmeyi düşünüyor ama getirebilirmi 2 kişi gittiler velisi ve oğlu veliside almış 1 cihaz oğlu benim için getirebilirmi 18 yaşından küçük veyatta veli 2 tane getirebilirmi cevaplarınızı bekliyorum
  2. S

Öğrenciyim pc den pasif gelir

öncelikle sa benim 4060 oc ryzen5 7500f 32gb ram li bi sistemim var pasif gelir istiyorum para kazanabileceğim yüksek meblağ kazanamayacağımı biliyorum en azından bi sıgara parası çıksa yeter neler yapabilirim birde 6k gibi bir bütçem var eksta önerilere açığım
  3. S

Anadolu lisesinden meslek lisesine geçmek

merhaba arkadaşlar ben anadoludan meslek lisesi elektrik elektronik bölümüne geçicem ve mesem e geçicem ordan sanayiye gidicem ama e devletten nakil yapmaya çalışıyorum hata veriyor e okul kaynaklı ne yapmam lazım acil bi öneri verirmisiniz geçme yok yapma demenizi istemiyorum kararım kesin bu...
  4. S

lütfen yardım edin acil

merhaba ben eskiden panel kullanıyordum kullanıyordum dediğimde arkadaslar arasında şakalaşıyorduk şuan bu olaylar patladı bi sıkıntı fln olurmu zaten 1 2 sorgu atip çikmiştim 1728591427 kullanmamın üstünden baya geçti en son yazın girmiştim heralde
  5. S

a24 den iphone se3 e geçmek

merhaba şuan bende samsung galaxy a24 var telefonu beğenmiyorum işlemcisi çok güçsüz kamera tatmin etmiyor pek fazla ağır yavaş bir cihaz birde apple çok seviyorum arayüzünü fln sizce geçilirmi bütçe a24 ün üstüne bi 6k ekleyebilirim
  6. S

iphone sim uzatma önerisi

birde iphone 5 im var ama bozuk yaptirabilirim aktarma yapiyor bazi kişiler
  7. S

iphone sim uzatma önerisi

merhaba ben artık iphone ye geçmek istiyorum galaxi x5 den 12 ye geçicem ama 8 ay kullandıktan sonra naasıl bir yol izlemem lazım bilen varsa aydınlatsın lütfen almayın fln demenizi istemiyorum sadece nasıl bir yol izleyebilirim onu öğrenmek istiyorum bütçe her hafta 400 tl alıyorum
  8. S

En iyi kuke tipi soğutucu

Yani yuk altinda max kaç derece görür onu merka ettim cs oynuyorum 90 93 derece islemci
  9. S

Ryzen 5 7500f konu gaşlıgında var
  10. S

Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili bunu alirsam oyunda max kac derece görürüm
  11. S

Hocam siyah istiyorum kule yili sogutucuyu en iyisinin bi linkini alabilirmiyim birde bakarmisiniz kasama uyumlu mu?
  12. S

Öncelikle.merhaba ben vatnadna sistem topladim daha yeni ryzen 5 7500fişlemcim oyunda 95 derrceye çikiyor bana önreceginiz en iyi kule tipi soğutucu nedir en iyisi olsun bütce max 3500tl işlemcim buz gibi olsun 1724227479 Kasa zalman n4 lütfen kasama uyumlu olsun teşşekkürler
  13. S

tek fanlı sıvı soğutma önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/zalman-n4-rev-1-mesh-megamax-600w-80-3x14cm-3x12cm-rgb-fan-mid-t-oyuncu-kasa.html
  14. S

ryzne 5 7500f 1724186061 birde kule tipi hiç güzel durmuyor
  15. S

öncelikle merhaba ben vatandan yeni siste maldım ama işlemci stok fan ile 95 dereceye kadar çıktı bende sıvı soğutma alayım dedim ama kasamda yer yok oyuzden tek fanlı en iyi sıvı soğutma hangisidir
  16. S

Sıvı soğutma ònerisi

1724052236 Hangisi daha iyi olur benim için
  17. S

Sıvı soğutma ònerisi

Şimdi ben stock soğutucuyla ortalama 87 derece görüyom kaça düşer
  18. S

Sıvı soğutma ònerisi

Hocam bana iyi sogutması olan bir sıvi sogutma lazım yani benim için rgb ònemli değil pek
  19. S

Sıvı soğutma ònerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/407517/thermalright-frozen-warframe-240-black-argb-240mm-intel-amd-uyumlu-siyah-islemci-sivi-sogutucu/ bunu uygun gördüm jendime ses fln sorunu varmıdır kalitelimi bana nekadar dayanır ve ısı farkettirirmi
  20. S

Sıvı soğutma ònerisi

Merhaba öncelikle ben vatandan bi sistem topladım komple asus ama işlemxim ryzen 5 7500f oyun oynarken baktım stok soğutucuyla max 96 görmüş bana göre bu değer fazla bana ònerevileceğiniz 240 mm sıvı soğutucu varmıdır bütçe max 3000
Geri