Arama sonuçları: *

• Users: xrozz
  • Order by date
  1. X

Çözüldü✓ Aşırı derecede ping artması

yok görünüşte yok şimdi söyle benim sağlayıcım aynı idi 2 katlı bir evde oturduğum için tek modem aşşağı katdaki salondaydı bende kablo çekmek zorunda kalıyorudum sonra internet sağlayıcım ile konuştuğumda baba modem ve switch almam gerektiğini söylediler aldım geldiler kurdular ama fazla ping...
  2. X

tamam sorunu kendim çözdüm eğer ilerde aynı sorunu yaşanlar olursa için anlatayım şimdi ana kaynak ip dağıtan modemimiz var örneğin ilk modem eski olan o ana modem ip dağıtan bana gelen servis bunuda öyle kurduğu için modemler çakışıyor sorunu çözmesi ise çok basit kendi kullandığım modemde...
  3. X

hocam görüyorsunuz tarifeler bu hani bu bölgedeki diğerleri dahada kötü max 50 veriyor altyapı olmadığından dolayı 50 de vermiyor arkadasımda var 20 de kalıyor geceleri azalıyor gunduzleri 30 a falan çıkıyor cok kötü ama yapabilecek bir şey yok 2021 yılında telekomdan altyapı istedim 2023 e...
  4. X

buda şimdi yaptığım speed test 400 ping nedir ya
  5. X

Merhaba öncelikle ben 2 katlı bir evde yaşıyorum eskiden tek alt kattan kablo çekiyordum ama hem kedinin ısırması hemde insanların ayağına dolanması yüzünden internet sağlayıcımla görüştüm ben muğla bölgesinde yaşıyorum kırsal bir alan yaşadığım yerde bırak benim evde altyapı olmasını yaşadığım...
  6. X

Ryzen 5 5500 gtx 1050ti 4gb

ryzen 5 5500 almak istiyorum gtx 1050ti 4gb ekran kartım var 450w psu yeter mi?(şu anki işlemcim athon x4 880k)
  7. X

gta online kasma sorunu

gtx 1050ti 4gb amd athlon x4 880k 16gb ram gibi düşük sistem ama gta için yeterli bir sistemim var gta story mod ve online en düşük ayarlarda bile cok kasıyor nasıl çözerim
  8. X

elimde satmak istediğim anakart ve işlemci var

elimde asus a68hm-k anakart ve amd athlon x4 880k işlemci ve 16gb ram var bunların hepsini ortalama kaç bine satabilirim
  9. X

amd athlon x4 880k gtx1050ti aşırı derecede darboğaz

amd athlon x4 880k 4çekidek 4.00ghz bir işlemcim var yanında ise 4gb gtx 1050ti var 16gb ddr3 ram yani birazcık eski nesil bir sistem ama ben bu sistemde rdr2 bile low medium ayarlarda rahatça oynayabiliyorum ama iş valorant cs gibi oynunlarda max fps 110 geçmiyor max 120 ne yaparsam yapayım...
  10. X

valorant hesap paylaşımı cezası var mı?

valorant hesap paylaşımı cezası 100 yıl falan diyorlar varmı?
  11. X

instada göz dağı verme

instagramda bi tane eleman 14 15 yaşında çok fazla küfür etti şikayet ettim bunun sadece göz dağı için hesabının şifresini bulma var mıdır?
  12. X

athlon x4 880k gtx 1050ti 4 gb 16 gb ram pubg kasma sorunu

athlon x4 880k gtx 1050ti 4 gb 16 gb ram bir sistemim var rdr 2 yi bile düşük orta ayarlarta 35 40 fps oynayabiliyorum ama pubg mobile 20 fps hiç artmıyor 5 6 7 8 sürekli ne yaparsam yapayım olmuyo benden kötü sistemli arkadaşlarım rahatlıkla pubg oynayabilirken ben oynayamıyorum bilen birisi...
  13. X

rdr2 torrent indirdim 0xc000012f hatası alıyorum

baktım bende ona yok
  14. X

rdr2 torrent indirdim 0xc000012f hatası alıyorum

rdr2 torrent indirdim 0xc000012f hatası veriyor repacklı olanı da degil direk 120 gb olanı indirmiştim bilen birisi varsa yardım edebilirmi
  15. X

benim sistem rdr 2 açarmı ?

rdr 2 fsr 2 destekliyor demi
  16. X

benim sistem rdr 2 açarmı ?

gtx 1050ti 4 gb ekran kartım var 16 gb ram athlon x4 880k diye çamur bi işlemci var valo da 200 250 arası alıyorum cs2 de 100 120 arası düşükte rdr2 açarmı bilen birisi yazabilirmi
Geri