Arama sonuçları: *

1. KrakenBite

Bilgisayar SSD Görmüyor

Aslında iki ayrı kablo ile denedim ama yeni bir tane alıp deneyeyim o zaman tekrar. Teşekkür ederim.
  2. KrakenBite

Bilgisayar SSD Görmüyor

Böyle bir hata verdi.
  3. KrakenBite

Bilgisayar SSD Görmüyor

4. KrakenBite

Bilgisayar SSD Görmüyor

Merhaba. Öncelikle konuyu nereye açabilirim emin olamadığım için buraya açıyorum. Xbox'da kullanmak üzere Seagate Firecuda taşınabilir ssd aldım. Xbox'da göremeyince Windows işletim sistemli bilgisayara taktım. Disk Yönetiminde ssd görünüyor ama No Media yazıyor. Ne format atılabiliyor ne...
  5. KrakenBite

Mac kullanan biri yardımcı olabilir mi?

Şu an kullandığım Mac ile denedim, parlaklığı tam kıstığımda ekran simsiyah oluyor. Muhtemelen ekran değişiminden kaynaklı çünkü bildiğim kadarıyla Mac ile parlaklığı tam kıstığımızda ekran kapalı gibi simsiyah oluyor.
  6. KrakenBite

Çözüldü✓ Kasa Fan Hızı Ayarlama

Merhaba. Yaklaşık bir ay kadar önce yeni bir sistem topladım. Kasam Lian Lian Li Lancool 216. Sistemi açar açmaz fanlar çok gürültülü çalışmaya başlıyor ve boştayken de oyundayken de aynı şekilde çalışmaya devam ediyor. Gürültünün kasanın kendine ait öndeki fanlarından kaynaklandığını...
  7. KrakenBite

Dolandırılıyor olabilirmiyim

Ben linke tıklamadım çünkü dolandırıcı olduklarını biliyordum. Linke tıklasanız bile herhangi bir bilgi paylaşmadığınız sürece bir şey olacağını sanmıyorum.
  8. KrakenBite

Dolandırılıyor olabilirmiyim

Aynı mesaj geçen gün bana da geldi. Hatta kargomu teslim alamadığım bir günde geldi. 220 zaten Gambiya'ya ait alan kodu. Linki incelerseniz linkin sahte olduğu fazlasıyla belli. Arama motorlarında +220 diye arama yaparsanız sizin gibi pek çok kişiye bu mesajın gittiğini görebeilirsiniz.
  9. KrakenBite

Bu site güvenilir mi? "GAMEMAR"

Birkaç hafta önce işlemci aldım. Satın alım öncesi birkaç sorum vardı, canlı destek ile görüştüm ve fazlasıyla yardımcı oldular. Satın almadan önce araştırdım ve başkalarının da alışveriş yaptığını gördüm. Güvenilir olduğunu düşünüyorum. Sponsorlu bir cevap değildir 😅
  10. KrakenBite

Anakart İnternet Sorunu

Çok teşekkürler yardımlarınız için :)
  11. KrakenBite

Anakart İnternet Sorunu

O zaman sanırım Vatan Bilgisayar ile iletişime geçmem gerekli. Daha 2-3 gün oldu alalı, hiçbir şey yapamıyorum.
  12. KrakenBite

Anakart İnternet Sorunu

Yaptım yine bir değişiklik olmadı. Onda sorun olsa diğer cihazların da yavaş olması gerekmez mi?
  13. KrakenBite

Anakart İnternet Sorunu

Değiştirip tekrar hız testi yaptım. Hala aynı :( 18Mbps gösteriyor şu an.
  14. KrakenBite

Anakart İnternet Sorunu

Şu an 5Ghz ile bağlıyım çünkü 2.4'e geçince bir şey yapmam neredeyse imkansız. 5Ghz ile bağlıyken bile hızım ancak 25-30 Mbps. Düzenleme: Şu an 5Ghz hızım 6Mbps. Sebebini gerçekten anlayamadım.
  15. KrakenBite

Anakart İnternet Sorunu

16. KrakenBite

Anakart İnternet Sorunu

Şu an kullandığım macbook ve telefonum var. Açıkçası onlar destekliyor mu bilmiyorum. WLAN modu söylediğiniz ayarda. Kablo ile bağlanma şansım pek yok çünkü modem diğer odada.
  17. KrakenBite

Anakart İnternet Sorunu

Wifi üzerinden yapıyorum. İkisini de güncelledim ama hiçbir şey değişmedi.
  18. KrakenBite

Anakart İnternet Sorunu

Merhaba. Yeni bir sistem topladım. Anakartım MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi. Bios güncellemesini yaptım, Windows 11 kurdum. Ancak driver güncellemelerini ve Windows Update ile diğer güncellemeleri yaparken güncellemeler neredeyse hiç başlamadan sürekli hata verdi. İndirebildiğim dosyalar ise çok...
  19. KrakenBite

Diş teli hakkında sorular

Uzun yıllar ordodonti tedavisi görmüş biri olarak söylemem gerekiyor ki eğer gerekliyse kesinlikle yaptırmalısın. Bende sararma gibi bir durum olmamıştı. Sararma zaten eğer dişlerine gerekli özeni göstermez ve bakımı uygulamazsan normalde de sararır. Diğer arkadaşın da belirttiği gibi tel...
  20. KrakenBite

ps5 aldım ama asya versiyon

Benim PS5 de Asya versiyonu, internetten almıştım. Satıcı ürünün yanında dönüştürücü hediye olarak yollamış bana. Çok kaliteli bir şey değil benimki de ama iş görüyor, şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. S-link kötü bir marka değil diye biliyorum, için rahat olsun istersen alabilirsin. Voltaj...
Geri