Arama sonuçları: *

• Users: EdoX
  • Order by date
  1. EdoX

Sapphire RX 6650 XT i5 11400f sistem nasıldır

Dediğim gibi RTX 4060 tercih etmeniz sizin için daha iyi olacaktır.
  2. EdoX

Çözüldü✓ PC Güncelemek mi yeni toplamak mı?

En iyi tercih o şekilde olacaktır. Bu arada nasıl bir oyun tasarlıyorsunuz bu kadar sistem istediğine göre büyük bir oyun diye tahmin ediyorum.
  3. EdoX

Çözüldü✓ PC Güncelemek mi yeni toplamak mı?

Bütçeniz dahilinde yeni bir sistem almak daha mantıklı bu bütçede çok iyi sistemler bulunuyor eski kalan sistemi tercihinize göre ister satabilir ve 45.000TL üstüne ekleyip daha da iyi bir sistem tercih edebilir veya eski olarak kalacak sisteminizi elinizde bulundurabilirsiniz bana görüşümü...
  4. EdoX

Sapphire RX 6650 XT i5 11400f sistem nasıldır

Uzun süre boyunca bu forumu kullanmadığım için mesajınızı yeni gördüm özür diliyorum sorularınıza madde madde olarak cevap vereceğim bu sebeple daha iyi yardımcı olabilirim. 1.Şuan herhangi bir Drop söz konusu değil. 2.Olarak eğer 0 alacaksanız bu iki modeli de tavsiye etmiyorum günümüze göre...
  5. EdoX

🔥İndirim Gta5 epic games de 275tl

Alınır.
  6. EdoX

Öneri Max 700 Tl mouse önerisi

SteelSeries Prime
  7. EdoX

arkadaşlar 14-15 k ya kadar sistem toplayacağım

Sanırım evet kasa seçili değil onu kontol etmedim özür dilerim üstteki arkadaşın attığı alınabilir.
  8. EdoX

arkadaşlar 14-15 k ya kadar sistem toplayacağım

o bütçede hazır sistem almak çok daha mantıklı eğer beğenirseniz şu sistem düşünülebilir https://www.gencergaming.com/da-c5 (bu arada bu forumda uzun süredir yoktum bir hatam olursa şimdiden özür dilerim.)
  9. EdoX

Yardım Mta için arkadaş arıyorum.

Hiç farketmez sadece beni bilgilendiricek birini arıyorum genel olarak. Bu arada yardımlarınız için çok teşekkürler.
  10. EdoX

Hiç bilmiyorum 2 yerde hesap istedi hesap açtım biri gül serverı biri janti jantiyi sevemedim şuan gül oynuyorum.
  11. EdoX

Arkadaşlar merhaba hayatımda ilk defa adam akıllı mta oynamayı düşündüm oyunum korsan olduğu halde mta 'yı indirdim kurdum birkaç kez oynadım fakat hiçbir bilgim olmadığı için çok bir şey yapamadım bana mta'yı öğretebilecek biri varmı? discord adresim alt tarafta yazdım. DC: the.lewis_x37
  12. EdoX

Maç Sonucu | BJK 1-3 FB

Fenerbahçe ile alıp veremediğim yok sadece tek odaklandığım konu sahibinin neden bu kadar toxic olduğu
  13. EdoX

Maç Sonucu | BJK 1-3 FB

Yendiniz bitti neden bu kadar toxic konuşuyorsun?
  14. EdoX

Mta sunucularına kayıt olunursa ne olur?

Arkadaşlar aklıma bir soru takıldı mta sunucuları hesap bağlamamızı istiyor fakat hesap bağladığımızda ne oluyor? Şuan sadece gül adlı servera ve janti serverına girdim aynı ikiside.
  15. EdoX

Maç Sonucu | BJK 1-3 FB

29 yaşında olduğundan çok şüpheliyim dostum
  16. EdoX

Maç Sonucu | BJK 1-3 FB

evet beşiktaşlıyım fakat sizi raporlama sebebim aşırı toxic biri olmanız.
  17. EdoX

Maç Sonucu | BJK 1-3 FB

Bende reportladım elinize sağlık. 1702153271 Katılıyorum.
  18. EdoX

Maç Sonucu | BJK 1-3 FB

Katılıyorum. 1702152996 Güzel oldu.
  19. EdoX

Mta korsan oyunda çalışırmı?

Teşekkürler 1702151389 Peki oyunda en son birçok kuruluydu mod kuruluyken mta oynanabilir mi? Ban riski var mı?
  20. EdoX

Mta korsan oyunda çalışırmı?

Site önerme şansınız varmı?
Geri