Arama sonuçları: *

1. W

Wraith esportstan kumara girmeye değermi

Kumara girmeye gerek yok, ne kadarsa fazlasını verip kurumsal ve kullanıcı deneyimini daha çok ön planda tutan firmalardan alışveriş yapmakta yarar var.
  2. W

Çözüldü✓ Anakartın kasa uyumu, Kasa değişimi

Tamamdır. Yanıtınız için teşekürler.
  3. W

Çözüldü✓ Anakartın kasa uyumu, Kasa değişimi

, https://www.teknobiyotik.com/dark-gt-pro-3x12cm-argb-led-fanli-menteseli-yan-ve-full-mesh-on-panel-dikey-ekran-karti-destekli-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchgtpro.html , HP hazır sistemi Dark kasa ile değiştirmek istiyorum ancak anakartın montajını yapamadım. Vida yerleri uyuşmuyor. Yardımınızı...
  4. W

Linux boot manager a giremiyorum

Merhaba, bir süre linux (kubuntu) işletim sistemini kullanmak istedim ancak bana uygun degildi, Windows'a geçmek istiyorum, İSO yazdirdim ancak boot manager a giriş saglayamiyorum. Boot manager F9 da ancak basmıyor, F10 bios var ona girebiliyorum. Not: systemctl reboot --firmware-setup, bu kod...
  5. W

Steam Envantere tikladigimda beyaz sayfada kaliyor

Merhaba, tarayicida steam envanterine tikladigimda beyaz sayfada kaliyor, masaustu programda ise siyah sayfada kaliyor. Buna ne sebep olabilir, 1 haftadir devam etmekte.
  6. W

Çözüldü✓ 1750-3000 TL arasi TKL klavye onerisi

teşekkürler hocam🙏
  7. W

Öneride bulunan herkese teşekkürler, Akko 3068B Plus Amazonda indirime girmiş onu alıyorum.:kedi:
  8. W

mekanik istiyorum, yine de teşekkürler
  9. W

Merhaba, Belirttigim fiyat araliginda klavye onerbilir misiniz. Istedigim ozellikler; mekanik TKL olmasi, kaliteli switch olmasi, simdiden tesekkurler.
Geri