Arama sonuçları: *

1. L

ARKADAŞLAR BU SİSTEMİ BU HAFTA ALACAĞIM

Ben bakayım o parçalara bi tekrardan o halde 1768341650 Zabıt katibiyim
  2. L

Amaç sadece oyun neleri değiştirebilir peki hangi işlemci ve anakartı önerirsin
  3. L

Oyun için dostum sadece birazda görsel tabii ki
  4. L

Arkadaşlar merhabalar. Aşağıda belirttiğim parçaları bu hafta alacağım sizlerinde fikrini alayım eksik bir husus var mı görüşlerinizi bildirirseniz sevirim. Ekran kartını bir arkadaşım alacak karar veremedik sizlerde tavsiye bulunabilirsiniz. İŞLEMCİ...
  5. L

Ryzen 9950x3D sistem topladım nasıl olmuş

hocam bende psu konusunda çok kararsız kaldım ancak fiyat farkı baya fazla olduğu için bunu tercih ettim. ram konusunda da çok kararsız kaldım biraz daha görsele odaklandım. 1761572981 Artık birazda benim gözüm bayram etsin. banka promosyonunu bayıldım. :)
  6. L

Ryzen 9950x3D sistem topladım nasıl olmuş

Merhabalar arkadaşlar almış olduğum sistem nasıl olmuş sizce. İşlemci: [H3 id='Amd+Ryzen+9+9950x3d+4.30ghz+16+ekirdek+128mb+nbellek']Amd Ryzen 9 9950x3d 4.30ghz 16 Çekirdek 128mb Önbellek[/H3] Anakart: [H3 id='Asus+ROG+Strix+X870E-E+Gaming+Wi-Fi+AMD+AM5+4xDDR5+ATX+Anakart']Asus ROG Strix X870E-E...
  7. L

KLAVYE- OYUNCU KOLTUĞU VE KULAKLIK ÖNERİSİ

teşekkür ederim hocam inceliyim bir klavyeyi
  8. L

KLAVYE- OYUNCU KOLTUĞU VE KULAKLIK ÖNERİSİ

Öncelikle @HacıSOFU hocama teşekkürlerimi iletiyorum harika bir sistem topladı kendisi bana ürünleri de paylaşıyorum belki bir başkası da düşünüp almak isteyebilir. Bu sisteme yakışır Klavye-Kulaklık ve Oyuncu Koltuğu önerilerinizi bekliyorum Paylaştığım Parçaların Maliyeti 90 Bin TL tuttu...
  9. L

Ryzen 9 7900x Ekran Karti Ve Ana Karti Uyumu

Sabah bilgi vereceğim
  10. L

Teşekkür ederim hocam. Yarın alırım hiç belli olmaz eksik bir şey var mı
  11. L

Hocam teşekkür ederim bu PC şuan mı topladınız mevcutta kullanan birisi var mı 1696802977 Güzel olmuş parada kalıyor aslında şuan bu Pc yi kullanan var mı şuan mı topladınız
  12. L

Aklınızda tam bir sistem varsa neden olmasın benim pek bilgim yok araştırmayla sizlere danışarak bir şey yapabilirim
  13. L

Oyun hocam sadece aklınızda başka hazır bir sistem varsa paylaşabilirmisiniz benimle 1696801050 80 100 arası hocam
  14. L

Teşekkür hocam. bakalım belki bir başkası bir öneri de bulunur
  15. L

Bu işlemciye önereceğiniz kartlar nelerdir
  16. L

Öneriniz nedir hocam baya yardıma ihtiyacım var
  17. L

Merhaba Arkadaşlar yeni bir PC toplayacağım sizlere danışmam lazım bir kaç ürün belirledim bunların uyumluluğu nasıldır. 1080p de sıkıntı yaşarmıyım veyahut başka bir önereceğiniz sistem varsa paylaşabilirseniz çok memnun kalırım. İŞLEMCİ:RYZEN 9 7700X EKRAN KARTI : Msı VGA Geforce Rtx 4060 Tı...
Geri