Arama sonuçları: *

1. O

Yardım Gigabyte X870 Aorus Elite X3d İce Bozuk Geldi

İşlemci ve rami test etmek için aldım. Asıl parçalar anakart ve psuydu 1786816183 Adam teknoloji işleriyle uğraşıyor fakat tam bilgisayarcı değil. Hatta denemesini rica ettim fakat power ram işlemci falan bende yok dedi o yüzden geçici olarak ram ve işlemci aldım
  2. O

Bilgisayarcı İş Bilmiyor

Hiç görüntü yok 1786815838 Test amaçlı aldım daha sonra iade etmek için. 7800x3d veya 9800x3d alıcam normalde
  3. O

İşlemci 7600 ram crucial 8gb ram 4800mhz psu nzxt c850 toplam 30k-40k civarı
  4. O

Bilgisayarcı İş Bilmiyor

Garantisi 2029a kadar sürüyor garantiye yollasam ücret alırlar mı
  5. O

Bilgisayarcı İş Bilmiyor

Tahmini test etmek için ne kadar isterler
  6. O

Bilgisayarcı İş Bilmiyor

Bende iade etmeyi düşüyorum uğraşmamak için fakat ürünü 14.3k ya 6 taksit aldım. En yakın fiyat 17.4k ve taksitte yapmıyor.
  7. O

Bilgisayarcı İş Bilmiyor

Avrupadayim hocam
  8. O

Bilgisayarcı İş Bilmiyor

Istanbul
  9. O

Bilgisayarcı İş Bilmiyor

İslemci 7600 aldım. İşlemci dahili var diye ekran kartı almadım. Ramde crucial 8gb 4800mhz ram aldım geçici olarak 1786803301 Tahmini ne kadar beklemem lazım 7-8 dk falan evde denediğimde bekledim. Ama yine görüntü yoktu. İlk başta ram ışığı kırımızı yazdı anakart ekranında CS gibi bir şey...
  10. O

Bilgisayarcı İş Bilmiyor

Yeni aldigim için servise gidesim yok iade edebilirm. Ama anakart güncel 20k bandında ben ,14 falan aldım biraz üzülüyorum.
  11. O

Bilgisayarcı İş Bilmiyor

Nasıl test edebilirim ki. test için ram ve işlemci aldım anakart çalışıyor fakat görüntü yok
  12. O

Bilgisayarcı İş Bilmiyor

Amazondan 2. El Gigabyte X870 Aorus Elite X3d İce aldım. Durumu mükemmeldi. İşlemci pinlerinden biri yukarı doğruydu biraz düzelttim. Sonra test için işlemci ve ram aldım. Uzay montajı yaptım, işlemci ısındı sistem çalıştı fakat görüntü gelmedi. Bir tane bilgisayarcıya götürdüm anlar diye. Adam...
  13. O

Amazondan 2. El Gigabyte X870 Aorus Elite X3d İce aldım. Durumu mükemmeldi. İşlemci pinlerinden biri yukarı doğruydu biraz düzelttim. Sonra test için işlemci ve ram aldım. Uzay montajı yaptım, işlemci ısındı sistem çalıştı fakat görüntü gelmedi. Bir tane bilgisayarcıya götürdüm anlar diye. Adam...
  14. O

Düğün İçin Beyaz Eşya Önerisi ?

Sağlık olsun hocam
  15. O

İstanbul. Sen nerdesin hocam
  16. O

Reis gel bizim dükkana ayarlarız
  17. O

Çözüldü✓ Beyaz Renk RTX 5080 Sistem Nasıl Sizce ?

SSD yi 2tb yaparsan bence daha iyi olur patriotun 2tbsi uygundu
  18. O

Gigabyte X870 Aorus Elite X3d İce Aldım Sizce Nasıl

Daha dün amazonda gigabyte x870 aorus elite x3d ice gördüm. Durumu mükemmeldi 14.300'e aldım. Daha kontrol yaptırmadım. Sizce sıkıntı çıkarmı ve fiyatı iyi midir gerek var mıdır
  19. O

Battlefield 6 Oyun Arkadaşı Arıyorum

Reizim gel analarını laciverte boyuyalım
  20. O

Forumdaki En Komik Konular

Spora başladın mı
Geri