Arama sonuçları: *

1. iFourveyn

Bilgisyar kasası fanlar son hız dönüyor

Önceden böyle bir problem yoktu herhangi bi oyuna girdiğimde kasa fanları sanki uçak motoru gibi son ses devirde dönmeye başlıyor alt tab chrome geçiyorum bi anda susuyo oyuna dönüyorum son ses devam ediyor fan ayarlarını nasıl yapabilirim
  2. iFourveyn

İpad 11 A16 Vs İpad Mini 7

Ekranın tam lamine olmadığı için hissiyatı kötü diyorlar sizce nasıl işlemci olarak çok fark hissedermiyim a16 ile a17 pro ile
  3. iFourveyn

İpad 11 A16 Vs İpad Mini 7

İkisi arasında kaldım ipad 11 alırsam sıfır mini alırsam ikinci el temizinden 50 devir garantili cihaz alıcam amacım dizi film izleme oyun pubg falan üniversitede kullanmayı düşünüyorum ayrıca isteğim minidem yana ama 8.3 inç ekran aşırı küçük gelirmi veya 11.inç pubgde fazla büyük gelirmi...
  4. iFourveyn

D3 K2 vitamini hangi marka daha iyi ?

Nutraxin öneririm bütün vitaminlerimi ordan alıyorum gayet değerleri güzel ve kaliteli
  5. iFourveyn

VOLTAJ.NET güvenilir mi

Katılım 7 dakika önce🤨
  6. iFourveyn

Valorant'ta sebepsiz ban yemek.

Bende hile açtım diye hwid ban yedim ya kaldırırlarmı acaba
  7. iFourveyn

🔥İndirim 🔥Adidas Terrex Erkek Ayakkabı 3499 TL 🔥

49.5 olsa alıcam en sevdiğim modellerden birisi
  8. iFourveyn

Valorant sesler geç geliyor

Valorant bir takıma girdiğimde ve ajan seçme ekranında sesler ilk 30 saniye kapalı oluyor sonradan açılıyor ara sıra maç içinde gidiyor sebepi sizce ne olabilir
  9. iFourveyn

Sporda program önerisi

Rir 1-2 falan ne anlama geliyor
  10. iFourveyn

Sporda program önerisi

Upper lower da düşündüm ama hangisi daha iyi sence
  11. iFourveyn

Sporda program önerisi

Bu mu hocam
  12. iFourveyn

Sporda program önerisi

Hocam yaşadığım yere 1 adet spor salonu var sahibi aşırı cimri biri planlı üyelikler paralı yardımcı olmuyorlar maalesef
  13. iFourveyn

Sporda program önerisi

Sporda 2.ayıma girdim ilk ay full body attım vücudun alışması için bölgesel programa geçmek istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim öneriniz varmı
  14. iFourveyn

Steam hesabım çalınmış 15bin tl gitti yardım

Mail geldi ama oyunlar iade olucak diye 1771097250 Hocam iade olmadiysa bu mail nedir acaba
  15. iFourveyn

Arkadaşlar steamden şu şekilde bir cevap geldi ama bir bakar mısınız iade yapılacak sanırım kısaca değil mi Merhaba, Şu anda size, mesajınızı yazdığınız dilde yardımcı olacak kimse yok, bu yüzden İngilizce yanıt veriyorum. Bu şekilde, size mümkün olan en kısa sürede yardımcı olmaya...
  16. iFourveyn

Blokede olduğunu söylediler blokeden kalkıp para steame gittikten sonra itiraz talebi oluşturabiliyormuşum
  17. iFourveyn

Banka uygulama üzerinden itiraz talebi oluşturun diyor fakat itiraz talebine girdiğimde o harcamalar gözükmüyor para daha düşmedi blokede nasıl itiraz edebilirim ?
  18. iFourveyn

Philips 2K Beyaz Gaming Monitör 9.999₺

Sinerjiden monitör alınmaz bence brn zamanında aldım 2-3 ay monitör için uğraştım aşırı yavaşlar aynısından ellerinde kalmadı 2k monitörün yerine 75hz asus teklif ettiler utanmadan birde sıkıntı bence
  19. iFourveyn

Bankadan harcama itirazı mı yoksa steam destekteb mi daha hızlı sonuçlanıp iade alabilirim
  20. iFourveyn

Uygulama giriş şifresi sıfırlandı yeni şifre için bankamatikten alabilirsiniz dediler bankamatiğe taktım kartı yuttu ben bu uygulamaya girmek için nasıl şifre alıcam ha şuan kart yok
Geri