Arama sonuçları: *

1. P

İphone 14 pro mu 15 mi

Yeni telefon alıcam ama 14 pro mu 15 mi alacağıma karar veremedim sizce hangisini almalıyım hangisi daha uzun ömürlü olur
  2. P

Gardaşıma hediye saat alıcam ama ne almalıyım

Eyvallah sağolasınız
  3. P

Aga farklı saatleri kullanmayı seviyor çünkü saat almak benim için en mantıklı şey ve instagramdaki sayfalara fazla güvenemiyorum
  4. P

Agalar benim gardaşımın doğum günğ geldi kendisi saatleri seven biri ve bende hiç anlamam saatlerden 1200 1300 tl bütçem var saatin çakma olması önemli değil ama çakmaysa kaliteli olması önemli benim için kendisi şuan https://ty.gl/lxbw0wiqdfbqs (resimdeki) bu saati kullanıyor bide gümüş rengi...
  5. P

Gspara ile tek biletmi alabiliyorum?

Arkadaşlarla maça gidicez ve sadece birimizde gspara ile öncelikli biletlerden sadece 1 tanemi alabiliyoruz yoksa hepimizin passo ligine aynı gspara kartından alabiliyormuyuz
  6. P

Yardım Logitech g703 yerine g309 alınır mı?

arkadaşlar garantiye gönderdiğim g703 mousenin stoğu kalmadığı için g309 mouse önerdiler sizce almalımıyım
  7. P

Logitech G703 mouse muadili önerileri verirmisiniz

YouTube den izlediğim kadarıyla sensörde kaçırma fln oluyomuş model o2 proda düzenleme geldimi bi bilgin varmı
  8. P

Logitech G703 mouse muadili önerileri verirmisiniz

Gaming genden mouse aldım garantiye verdim ama g703 ellerinde olmadığı için glorious model o 2 pro ile değişimi teklif ettiler sizce g703ün yenisinimi istemeliyim, glorious umu almalıyım yada başka muadili bir mousemi istemeliyim? (muadili olarak istediğimi alabiliyormuyum bilmiyorum)
  9. P

Arkadaşlar bilindik markalardan klavye önerir misiniz

Knn bu xpg nin silver switchleri red switch kadar sessiz mi yoksa seslimi
  10. P

Knk 2. El aldım g213 ve 5 6 ay kullandım
  11. P

Arkadaşlar klavyem bozulduğu için bilindik markaların mekanik klavyelerinden almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim. Sessiz switchli bilindik markaların klavyelerinden önerir misiniz genelde fps oyunları oynuyorum
  12. P

Logitech g413 tkl mi alınır razer blackwidow v3 te mi alınır?

Aile izni yok amazona
  13. P

Hocam güzel klavye ama amazondan almam
  14. P

Arkadaşlar yeni klavye alıcam ama uzun süredir karar veremedim. En sonunda 2 seçenek arasında kaldım. Biri Logitech g413 tkl, diğeri ise Razer blackwidow v3 te. Sizce bunlardan hangisini almalıyım yada 2000tl altında başka mekanik klavye öneriniz varmı? (Genelde fps oyunları oynuyorum, switch...
Geri