Arama sonuçları: *

1. P

YENİ DDR 5 SİSTEM ALDIM SICAKLIK DEĞERLERİ HAKKINDA KAYGILIYIM DESTEK...

Merhaba, Aşağıda belirttiğim sistemi aldım ancak oyunlarda işlemcim 85 derece ekran kartım 75 derecelere çıkıyor. Bu dereceler bana yüksek geliyor. Konuya hakim arkadaşlarım ve hocalarımdan destek rica ederim. Aquarius 7500F-RTX4060/Ti İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHZ 5.0GHZ 32MB 6C/12T...
  2. P

RX 6700 XT 165 FPS SABİT KALMA SORUNU

Hepsi kapalı. Ancak format atarak çözdüm problemi hocam.
  3. P

RX 6700 XT 165 FPS SABİT KALMA SORUNU

Merhaba ; STEAM PUBG oyununda aşağıdaki belirttiğim sistem ile en düşük ayarlarda bile oynamama rağmen, monitörümün hz gücünün üstüne çıkmıyor. Freesync ve Dikey eşitleme (vsync) kapalı. Herşeyi kapatmama rağmen hala maks 165 görmekteyim. Bu konu hakkında desteğinizi rica ederim. Not ...
  4. P

RX6600 SİSTEM DONMA PROBLEMİ

Merhaba @Emmree bey. Yine donmaya başladı. Dün son sürüm geldi . Onu indirdim şuanlık donma yok .
  5. P

Üstadım dediğiniz gibi yaptım şimdi. 1 haftalık incelemem sonrasında sonucunu yazacağım. İlginize teşekkür ederim.
  6. P

Format attıktan sonra böyle olmaya başladı. Öncesinde böyle bir problem yoktu. 1696972506 Bios'u sıfırladım , formatladım. Temiz olsun istedim ancak böyle bir sıkıntı oldu.
  7. P

Dediğiniz gibi kapattım. Ancak onlar kapalıyken de bu sorunla karşılaşıyorum. mouse'umu hareket ettirdiğim an takılıyor. Ekranda işlem yapılamıyor.
  8. P

Merhaba, Bilgisayarımı açtıktan sonra video izlerken ve ya arka planda bir indirmeye bıraktıktan bir süre sonra ekran takılmaya başlıyor ve ekran donup kalıyor. Görev yöneticisini açmaya çalıştığımda , açılmıyor. Sonrasında ekran kartı yenileme tuşu ( WİN + CTRL + SHİFT + B ) yapınca 3-4 defa...
Geri