Arama sonuçları: *

1. M

🔥İndirim SINIRLI STOK 5090 3 ÜRÜN AVANTAJLI

Bu fiyatları görünce 95e aldığım gamerock 5090 a sarılıp yatasım geliyor.
  2. M

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

6 taksit orta-üst seviye beyaz GPU lazım abdullah hocam. 9070 xt yada 5070 ti olsa süper olur.
  3. M

🔥İndirim Amazon SON1000 İndirim Kodu

6300 tl koori 32 inch 2k 165hz vardı alamadık bitti...
  4. M

Yardım 10-12.000 Manyetik switch klavye önerisi

mekanik klavye aramıyorum manyetik switchli klavye arıyorum ama yinede teşekkürler.
  5. M

Yardım 10-12.000 Manyetik switch klavye önerisi

Merhaba arkadaşlar 10-12k bütçe ile manyetik switch bir klavye alacağım. Wooting önermeyin lüthen daha önce kullandım. %75 yada TKL olabilir. %60 elime küçük geliyor. Şuan en mantıklı bulduğum model ATK x QK Hex80 Birde yani çıkan bir model var NuPhy WH80 Klavye tasarımı çok hoşuma gitti ama...
  6. M

2K 540Hz mi 4K 240Hz mi ?

Panel teknolojisi önemli evet ama daha önemli olan çözünürlük ve boyut. Öncelikle olede karar vermişsin ki en doğru tercih orada sorun yok. Eğer yerin müsaitse masana sığacak gibiyse 45 yada 49 inch monitörlerde sevdiğin oyunların b oynanış videolarını seyretmeni tavsiye ederim. 49 inchde...
  7. M

samsung 49 inch oledlere de bakabilirsin daha önce onuda kullandım RDR oynamak inanılmaz keyifli geniş açı manzarada. Arada rekabetçi girmesem kesinlikle değiştirmezdim o monitörü. 27 inch 2k 540hz kesinlikle mantıksız hikayeli oyunlar için. orası net.
  8. M

Anladığım kadarıyla bütçede sıkıntı yok Hikayeli oynuyorsan kesinlikle wqhd almalısın bence bütçe sıkıntı değilse bu modeli kesinlikle öneririm bende bir eski neslini kullanıyorum ekran kalitesi inanılmaz. https://www.lg.com/tr/monitor/oyun-monitorleri/45gx950a-b/
  9. M

Oynayacağın oyun tarzı ne ? burada belirleyici olan bu. Rekabetçi cs valo gibi oyunlar oynuyorsan 2k 540 hz alabilirsin ama bunu besleyecek bi ekran kartının da olması önemli. Hikayeli oyunlar oynuyorum yada rekabetçi değilim diyorsan 4k 240hz almanı tavsiye ederim. Görsel olarak kat ve kat...
  10. M

9070xt Nitro+ vs 5070ti/5080 Kıyaslaması

Alacağın fiyata göre değişir hocam. İyi bir fiyat yakalarsan güzel kart. Bugün 65k ya 5080 satıyorlar saf güçte 4080 seviyesinde FPS karşılaştırmalarında. İkinci elde 35k ya 4080 buluyorsun. Çok mantıksız. Ben sıfır 5090ı 90k ya aldım. saf güçte 4090a bile %20 fark koyuyor ki ikinci el 4090...
  11. M

Hocam dediğim gibi önceliklerinizi siz belirleseniz daha doğru olur. Her kartın kendine göre avantajları ve dez avantajları var. Youtubede neredeyse her oyun için karşılaştırma videoları var onlar bence çok aydınlatıcı oluyor. fiyat sizin için bir kriter değilse 5070ti mantıklı olabilir. ben...
  12. M

5080 şuan en mantıksız kartların başında geliyor. 5090 ın bile bazı yönlerden mantıklı tarafları var. Eğerki intelin yapay zeka teknolojili kare boost özelliklerine ihtiyacın yoksa 9070xt fiyat performans olarak en mantıklı seçenek. İntel istiyorum diyorsan yine fiyat performans olarak 5070 en...
  13. M

🔥İndirim NEXTSTAR 85 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 59.500₺

Yav ne abuk tipler var bu forumda bunlara laf anlatacağıma sığır beslerim daha iyi. Gelmiş teknoloji forumunda yaptığım imla hatalarından bahsederek laf ebeliği yapıyor. He kardeşler he TCL sizi kandırıyor çünkü Tomson Lǐ Dōngshēng in küçükken antalya tatilinde topu inşaata kaçmış o tarihten...
  14. M

olum sen nekadar boş bi adamsın bilale anlatır gibi anlatıyorum bak sana hala anlamıyorsun. Kafanın üstünde ne taşıyorsun sen. içinde bişey var mı türkiyede şuan %40 faiz var farkındamısın hiçbir aracı firma para bağlayıp %5 karla bile ürün satmaz. Elde edeceği kar faizden fazla getirmezse...
  15. M

Şirketler nasıl yönetilir para nekadar değerlidir. Maliyet muhasebesi nasıl yapılır. ROİ nedir faaliyet gideri nedir finansman gideri nedir ebitta nedir Zerre hiçbişeyden haberin yok ahkam kesiyorsun. Bak şimdi bilale anlatır gibi son kez anlatıcam sana TCL in satış fiyatını alacaksın...
  16. M

Teknoloji sektöründe değilim çok alakasız bi sektörde çalışıyorum. Şirketler nasıl çalışır onu biliyorum senin anlayamadığın şey bu. gayette hesapladım ve yazdım ama sende anlayabilecek kapasite yoksa benimde yapabileceğim bir şey yok. kimseyle bir bağım yok evimde tcl tv de yok philips ve...
  17. M

Yukarda hepsini açıkladım. Ben endüstri mühendisiyim. Büyük bir fabrikada da üretim şefliği yapıyorum. Yalın üretimin kitabını ben yazarım merak etme. Çalıştığım firma %40 ortalama karla ürün sattığı halde her yıl zarar açıklıyor bunu sebebi ne biliyormusu faize giden paralar. Ben kabaca bi...
  18. M

Güzel kardeşim evet çok bilgiliyim bilkomun faaliyet gideri ne olacak o şirket suyla mı çalışıyor. O şirkette çalışanlar dağıtım ağı servisleri vs ne yiyip ne içiyor. Sonra bilkomun bu tvleri alırken kullandığı paranın faiz gideri ne olacak Sonra bilkom bir kamu kuruluşu değil kar amacı güden...
  19. M

85 inchde 220 dimming zone direct led seviyesinden pekde fazla değil. 85 inch boyut güzelde görüntü kalitesi olmadan 85 inche çıkmak ne kadar mantıklı. Bukadar param olsa giriş seviyesi 65 inch oled yada 65 inch kaliteli bir miniled alırım. 1763387980 sen istiyorsun ki Bilkom 100 liraya TCL...
  20. M

Güzel kardeşim her TV konusuna girip aynı şeyi yazıyorsun senin ülkedeki vergi matrahlarındah haberin yok heralde... Gümrük vergisi KDV ÖTV TRT payı damga vergisi kültür bakanlığı payı Canına yandığımın TV sinin üzerinde 6 kalem vergi var ve bu vergiler kümülatif artıyor. Yani verginin de...
Geri