Arama sonuçları: *

1. E

Sistemim birden yavaşladı PSU mu yetersiz yardımcı olabilir misiniz ?

İtopya.com dan sistemi montajlı almıştım sıvı soğutmayı ben taktım üzerinde termal macunu vardı bende sürmedim eskisini temizledim direk taktım sıvı soğutucunun önünde bir kapak vardı termal macunu koruyan onu çıkardım sadece
  2. E

İşlemci boşta 45 55 arası dönüyor SSD de yüklü Windows Sıvı soğutmayı takmadan önce problem yoktu takınca bi WinRAR dosyasını bile çıkartınca kilitleniyor bilgisayar hiçbir işlem yapamıyorum neredeyse
  3. E

EKRAN KARTI :Asus geforce RTX 4060 ANAKART : ASUS Tuf Gamıng A620 pro wifi SOĞUTUCU : DEEPCOOL LE500 240 mm sıvı soğutma İŞLEMCİ : RYZEN 5 7500F Kasa ve PSU : Thermaltake nin S200 Tg mid Tower kasası ve içindeki PSU 650 W Thermaltake markasının kasa içinde vardı. Şuan sistem çok ağır...
  4. E

Soluk ekran sorunu( 15 yıllık eski monitörden çok daha kötü bir görüntüsü var )

Merhaba arkadaşlar Yeni monitör aldım renker çok soluk bununla ilgili bir ayar varmı Samsung: SAMSUNG ODYSSEY G3 LS24AG300NRXUF 24" 1Ms 144Hz FULLHD FREESYNC (DP + HDMI) PIVOT GAMING MONITOR...
  5. E

3. Sistem toplama umarım bu sefer olmuştur yorumlarsanız sevinirim

Daha ucuz bir kombinasyon yapamadım yeni nesil olsun die uğraştım. Önerebileceğiniz bir seçenek varmı ?
  6. E

3. Sistem toplama umarım bu sefer olmuştur yorumlarsanız sevinirim

İtopya dan sipariş vermeyi düşünüyorum güvenilir olduğu söyleniyor. Garanti sürecinde destek oluyorlar o bilginiz varmı ?
  7. E

RTX 3060 sistem topladım önerileriniz varmı ?

Ekran kartını yükselttirsem bu sefer diğer parçalardan kısmam gerekiyor nasıl ayarlayacağımı bilemedim bu ekran kartı çok mu kötü olur ?
  8. E

RTX 3060 sistem topladım önerileriniz varmı ?

Merhaba arkadaşlar sistem hakkında eksikler ve uyumsuz parça varsa söylerseniz sevinirim. Sistem de soğutucu yok bin TL bandında soğutucu önerebilir misiniz ? Parçalar güncel olsun diye uğraşıyorum ekran kartı ve işlemci ihtiyaç duyarsan yükseltmeyi düşünüyorum.
  9. E

RTX 3060 SİSTEM TOPLUYORUM parçalar uyumlu mu

Bu parçaları fiyat performans olarak yorumlayabilir misiniz ? Parçalarda uyum sorunu varmı
Geri