Arama sonuçları: *

1. R

CS GO 2 FPS SORUNU...

gsync destekliyor diyor ama açamıyorum
  2. R

CS GO 2 FPS SORUNU...

Arkadaşlar merhaba. Cs go 2'de FPS'i dikey eşitleme ile monitör hertzine sabitlersem (165 hrz) oyun çok akıcı oluyor. Fakat normalde sistemim 300-350 arası fps'i kaldırabilecek bir sistem. Fps'i serbest bıraktığımda 300-350 arası fps alıyorum ancak oyunda böyle yırtılma oluyor gibi, mesela...
  3. R

FORD FİESTA 1.4 BENZİN&LPG ALINIR MI ?

Arkdaşlar merhaba. Ford Fiesta Titanium X 1.4 Benzin-Lpg 165.000 Km'de Kaput lokal boyalı sol çamurluk lokal boyalı. 580.000 TL bu araç alınır mı?
  4. R

CS GO 2 FPS SORUNU YIRTILMA SORUNU

Arkadaşlar merbaba. Ekran kartım GTX 4060- İşlemcim AMD Ryzen 5 7500F. Sorunum şu; Dikey eşitlemeyi aktif yaparsam 180 fps sabit kalıyor. Ama fps'i salarsam max_0 veyatta max_400 bile yapsam oyunda böyle yırtılma mı diyim tam tarif edemiyorum ama hareket ederken böyle duvarlar falan...
  5. R

DİZEL-BENZİN ARASINDA YAKIT FARKI ?

Pardon haklısınız. Totalde 600 km falan yapıcam
  6. R

DİZEL-BENZİN ARASINDA YAKIT FARKI ?

Arkadaşlar selamlar. Bayram için Araç kiralayacağım da iki seçenek var önümde. Birisi Peugeot 301 benzinli, diğeri ise Ford Focus 1.5 Ecoblue dizel. Şimdi bu 2 araç arasında 3 günde 1440 tl fark var. Peugeot daha uygun. Sormak istediğim dizeli kiralasam o aradaki farkı yakıt olarak tasarruf...
  7. R

SIFIRDAN STEAM KÜTÜPHANESİ OLUŞTURMAK İÇİN OYUN ÖNERİSİ

Arkadaşlar selam. Yeni bir sistem topladim. Sıfırdan steam kütüphanesi oluşturuyorum. Şu indirimler devam ederken kesin kütüphanende bulunsun,oyna dediğiniz oyun önerisi var mı? Fps,Simülasyon,hikayeli oyunlari daha çok oynuyorum.
  8. R

20.000-25.000 arası sistem önerisi.

Hocam yetişemedim stok tükenmiş :-(
  9. R

20.000-25.000 arası sistem önerisi.

Arkadaşlar selamlar. Bana cities skylines, cs go 2 vb oyunlarda üzmeyecek fps verecek bir sistem önerme şansınız var mı? Maalesef çok anlamıyorum.
Geri