Arama sonuçları: *

• Users: Kobra
  • Order by date
  1. K

Sistem ne kadar eder

60-70
  2. K

1080p ye uygun hangi ekran kartı almalıyım

Olması lazım ama türkiye ikinci elin ne olduğunu bilmediği için böyle fiyatlara satıyorlar orada 100 yıl duracağını bilse bile çok kızgınım bu insanlara
  3. K

niye hayırdır 1774286912 6950xt 14 k bulursan söyle alayım
  4. K

Rx 6600 r7 5700 bu bütçede bulabilirsin
  5. K

1000tl klavye önerisi

Hocam ben seviyorum sesini zaten ayrıca yanımda yöremde kimse yok ayrıca kulaklığımda gürültü engellemesi iyi
  6. K

1000tl klavye önerisi

https://www.trendyol.com/havit/gamenote-kb870l-rgb-backlit-gaming-mekanik-klavye-blue-switch-siyah-klavye-p-856275739?merchantId=968&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme 1774208763 Bu nasıl
  7. K

1000tl klavye önerisi

1000tl klavye önerisi 2-3 sene dayanacak sıkıntı çıkarmayacak olsun idare etsin
  8. K

Yardım İşlemci Montajında Hata Olabilir Mi?

Ya ters taktın yada düzgün takamadın sağlam tak
  9. K

Donusturucu kullanmak saglıklı mı

Çevirici uzun ömürlü olmaz genelde ayrıca erime riski de var piyasada kaliteli çevirici yok neredeyse
  10. K

PC kaça satabilirim ?

Sıfır ayarındaysa dedim 40ya satarsa alıcıyım bu arada
  11. K

PC kaça satabilirim ?

70-80k arası uygundur bence hızlıca satmak istiyorsan hocam ikinci elin kuralı zaten ucuza satmaktır kimse almaz yıllarca ilanda beklemesini istemiyorsan enazından azcık indirim yapmalısın
  12. K

Güvenilir steam hesabı nereden alabilirim?

Dostlar zamanında abim izin vermediği için büyük bir hata yaparak steamdan Gta san andreası alamamıştım şimdi ise hatıra değeri olması için içinde gta:sa bulunan bir steam hesabı almak istiyorum elinizde varsa teklif verebilirsiniz ayrıca amacım oynamak değil zaten defalarca bitirdim sadece...
  13. K

PS5 te üçüncü taraf kontrolcü çalışır mı

hocam single play oynamayacaksan zaten hiç problem olmaz al gitsin
  14. K

Merhabalar Oyunum Çıktı!

Hocam bu oyunu umarım 1 saatte falan yapmışsınızdır
  15. K

Nvidia rtx 3050 ekran kartima uygun işlemci ariyorum

bence o anakartla gelecekte iş göremezsin Am4 anakarta geç sonra r5 5600 rahat edersin
  16. K

Foruma bu özelliği eklemenizi isterim.

Hocam o dediğiniz forumda bir ban affı olurmu acaba moderasyona hakaretten sınırsız yasaklandım 1 yıldan fazla oldu
  17. K

Ddr5 sistem almak zorunlulukmu?

İlk başta günümüzde ddr5 almak bir zorunluluk değil ayrıca bu bütçeyle toplamak hiç mantıklı değil eğer geleceğe odaklı yükseltilebilir olmasını istiyorsanız ddr5 zor olsada eğer ki f/p olmasını istiyorsan ddr4
  18. K

PS5 te üçüncü taraf kontrolcü çalışır mı

Çalışır ama berbat performans verir ama nihayetinde oynatır
  19. K

Direksiyon setimi sistem yükseltmemi

Hayırlı olsun güle güle kullanın
  20. K

Kulaklik onerisi 7 8 k

Kusura bakma bütçeyi unutmuşum :(
Geri