Arama sonuçları: *

1. E

500-800 Tl Gamepad önerisi

anladım hocam teşekkürler
  2. E

bulundugum bolgede yok maalesef
  3. E

https://www.hepsiburada.com/logitech-940-000138-f310-usb-kablolu-gamepad-p-HBV00000DWVBL?magaza=Hepsiburada Suanda hepsiburada sitesinde 740 tl mis hocam 1733942128 hocam peki iki tane bulamaz mıyız toplam 1000 tl ye
  4. E

maalesef butcemi aşıyor
  5. E

Merhabalar arkadaşlar bugün gamepad almaya karar verdim şuanki cebimde olan para 800 Tl bu parayla kaliteli gamepad bulabilir miyiz 2 tane olması güzel olur eğerki 2 tane alacaksam bütce 1000 tl ye kadar yükselir onun harici bütcem 800 tl bana güzelinden arıza vermeyen bir gamepad...
  6. E

Yurt disindan ekran kartı almak mantikli mi

Dostum neden iki defa aynı konuyu açıyorsun
  7. E

Kick'te sürekli yayından düşme

Reis kick adını söylermisin arada izlerim seni belki
  8. E

LG UltraGear 24GS60F-B alınır mı?

Merhaba. Arkadaşım icin monitor almayı dusunuyoruz butcemiz 4000 TL normalde MSI MAG 256F alacaktık ancak ındırımı bitmis bundan dolayı baska markalara yoneldık. Sizce bu butceye LG UltraGear 24GS60F-B alınmalı mı yoksa fıyatı yükseltip MSI G244pf E2 mi alınmalı...
  9. E

İnternetim normal mi?

Yaptım şuan 1 gbps
  10. E

İnternetim normal mi?

merhabalar türk telekom kullanıyorum modemim vc220-g3u kullanıyorum windows ayarlarından baktıgım zaman internetim 100/100 mbps olarak gozukuyor bu normal mi sanki daha fazlasını alabilir gibi hissediyorum internet kablom cat 5 E
  11. E

Aula f75 de tuşlar yanlış çalışıyor

2 gün önce klavyeyi aldım herşeyi güzel South olarak geldi neyse normal klavyelerde parantez açıp kapama() tuşları 8 ve 9 dur ancak bu klavyede 9 ve 0 olarak yazıyor üstüne bunun haricinde eşittir işareti farklı yerde ve basınca çalışmıyor başka işaret çıkıyor noktalı virgül olan tuşa basıyorum...
  12. E

Baysallar regülatör ve ups (model:Sld-10) Bataryası nasıl şarj edilir

Arkadaşlar elimde bir kesintisiz güç kaynağı var arkasına bir 5 li priz bağladık ve çalıştırıyorum ancak bi süre sonra kapanıyor.biraz kurcaladıktan sonra bataryasının düşük olduğunu gördüm bataryasını nasıl şarj ederim. Ups fotoğrafları; 1732474795
  13. E

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Benimki burada kalmış durumda arkadaşlar bu normal mi kaç gündür hiç ilerleme yok 11 kasımda söyledim
  14. E

Monitörün sorunu ne?

Deneyeceğim hocam teşekkürler
  15. E

Monitörün sorunu ne?

Kapalı 1732207068 Monitörle alakalı olduğunu düşünmüyorum
  16. E

Monitörün sorunu ne?

Nereden bakacağım hocam 1732206422 .
  17. E

Monitörün sorunu ne?

Merhaba, yaklaşık 2-3 gün önce yeni bir monitör aldım (MSI MAG 256F) neyse dün ayarlarını kurcalarken bir takım ayarlarını bozdum sanırsam ve değişik şeyler oldu. Ekranda kırmızı olan yerlerde sarı, siyah. Siyah olan yerlerde ise beyaz noktalar ortaya çıktı ve sanki ekranın parlaklığı veya...
  18. E

Yardım Fc 25 99 gen nasıl yapılır

Merhaba arkadaşlar fc 25 ile oynuyordum bazi videolarda oyuncuyu 99 gen yaparak şampiyonlar ligi kazanma gibi konular oluyordu oyuncuyu nasıl 99 reyting yapabilirim oyuncu veya teknik direktör kariyerinde?
  19. E

MSI MAG 256F alınır mı? yanına kulaklık önerisi

Siparişini verdim yardım eden herkese teşekkürler.
  20. E

MSI IMMERSE GH20 Siyah Mikrofonlu Gaming Kulaklık alınır mı?

Şuanda MSI IMMERSE GH20 Siyah Mikrofonlu Gaming Kulaklık itopyada 999 tl sizce alınır mı bütcem 1400 tl ye kadar çıkabilir bu fiyata kaliteli mi önerileriniz var mı genellikle oyun için kullanacağım arada belki yanda müzik açabilirim...
Top Bottom