Arama sonuçları: *

1. A

Gamermarkt ilamsız icra sonrası

Evet hocam haklısın normalde yasak valorant hesabı satmak ama bi kılıf uydurmuslar belli ki dava açabiliyorlar yillar sürsede kazanıyorlar
  2. A

Muhatabın yok ki hocam avukat falanda tutmamıstık itiraz dilekçesi vermiştik onlarda itiraz etti baya uzun süren bi olaydı
  3. A

Arkadaşlar 2-3 önce kararın sonucu geldi bilirkişi dedikleri bilemeyen kişi haksız bulmuş beni 33bin küsür 1 hafta içinde ödemeli kağıt geldi ödedik mecbur artık kapandı dava
  4. A

Çözüldü✓ Sürekli mavi ekran alıyorum

Valorant Vanguardı kaldır. BIOS'un güncel durumda. BIOS'a girip BIOS ayarlarını sıfırlayıp kaydedip çık bakalım. Buradan https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/chipsets/am4/b450.html AMD Chipset Drivers yazanı indirip kur. İşlemcinde donanımsal sorun var gibi duruyor. Bir de...
  5. A

açtım açtım sorunsuz çalışıyor 1.5 gündür
  6. A

sorun çözdüldü
  7. A

Söylediğiniz herşeyi yaptım buda 10 dakikalık test sonucu
  8. A

yardım edebilecek yok mu
  9. A

RAM:Vengeance 2x8gb 3600mhz SSD Xpg Spectrix S40g 512gb 3500mb/2400mb/s Ekran kartı: ZOTAC RTX 4060 Tİ 8GB Anakart: ASUS Prıme B450m-a Iı Ddr4 4400mhz Oc Am4 Matx Anakart İşlemci: Amd Ryzen 7 5700x 4.6 Ghz Soket Am4 36 Mb Psu: Thermaltake: 650w 80+ Merhaba arkadaşlar sistemimi yeni topladım ama...
  10. A

mahkeme olmadı daha 19.02.2024'de olacak mahkeme
  11. A

itiraz ettikten yaklaşık 8-9 ay sonra onlarda itiraz etti 1697786239 hocam o zamanlar neredeyse tüm skinler olan sattığım hesaba 1 hafta içinde extra olarak 2k istediler hesabı alan kişi yatırmış güya neredeyse full dolu olan hesaba 2k yatırma ihtimalini düşünmüyorum alıcı kişiyle...
  12. A

Merhaba sizlere gamermarkt ile olan tecrübemi anlatmak istiyorum ilk defa bu site üzerinden valorant hesap satışı yapmıştım. 22/03/2021 - 00:28 Tarihinde GameSatış üzerinden Valorant hesabı satın aldım. Daha sonra hesabı gamermarkt üzerinden 04/05/2021 (22:43) Tarihinde sattım 18. 05.2021...
Geri