Arama sonuçları: *

1. M

Minecraft sunucusu açıcam ip değişik

Minecraft Sunucusu Açıcaktım Arkımın Pc De Örnek : 88.154.545.454 gibi ipv4 adresi yazar bende böyle ben sunucuya giriyorum arkadaşlarım giremiyorum yarım edin
  2. M

auto run dosyası nasıl yaparım

beyler bir programım var pc açıldığında otomatik açılmasını istiyorum ama auto run dosyası nasıl yapılır bilmiyorum bi kral abi varsa detaylı yazabilirmi rica etsem
  3. M

Aternos Reklam Engelleyiciyle Devam Et Bugu

Beyler Opera Gx Kullanıyorum kendi reklam engelleyicisi kapalı ve herhangi bir adblock eklentisi de yok pc de yada uzantı ama opera gx,chrome ikisindede bu çıkıyo ama aslında bir adblock um yok opera yı sildim yükledim ala devam ediyo
  4. M

Oynancak Oyun Önerisi

Pc Oyun Önerisi hikayeli hikayesiz farketmez şu oyunlar dışında assasins creed oyunları dışındı
  5. M

Discord Hesabım Çalındı

bende zaten kaspersky var(orjinal lisanslı) tam arama çok uzun sürüyor
  6. M

Discord Hesabım Çalındı

gmail kurtarıldı ama olmuyor maili değiştirmiş ama mailime mesaj gelmedi 1716405285 mailler sağlamda 1716405293 maalesef atamam
  7. M

Discord Hesabım Çalındı

Discord Hesabım Çalındı bir kişi bana bir dosya attı ben açtım sonra birden gmail şifrelerim ve discord hesabım gitti ve discord sitesinde yazıyorum cevap vermiyor fikir? yardım
  8. M

Çözüldü✓ Klavyemin ışığı açılmıyor

Klavyemin ışığını kapadım ve bilgisayarıda kapadım şimdi açmaya çalışıyorum açıılmıyor ama klavye çalışıyor
  9. M

tablet bilgisayar önerisi 8k-10k arası

tablet bilgisayar önerisi 8k-10k arası rami en az 4gb depolama en az: 32-64 kamerası önemli değil
  10. M

Kaliteli F/P Oyun Telefonu Önerisi

telefon çok güzell
  11. M

teşekkürler
  12. M

F/P Telefon Önerisi en fazla 13k bütçeyle oyun telefonu önerisi
  13. M

Minecraftta Bir pluginle ilgili sıkıntı yaşıyorum açıklamayı oku

Minecraft ta "Multiverse-Core" pluginninde oluşturduğum dünyada komut bloklarının kullanımını nasıl açarım?
  14. M

Ucuza Güvenli Minecraft Premium

Ucuza Güvenli Minecraft Premium satan bi yer varm fazla dayansın
  15. M

bir rar dosyayı olucak ama

bir rar dosyayı olucak biri içindekileri kullanabilicek ama içindekileri değiştiremicek
  16. M

Çözüldü✓ Amd de den Sürekli Hata alıyorum

bende normal güncel driverları kurulu amd nin
  17. M

ddu driverları yüklü değil bende zaten
  18. M

teşekkürler 1701332847 Ryzen 5 5600 K - Amd 570 Series - Anakart= GİGABAYT B550 GAMİNG X V2
  19. M

2017 de çıktı evet olabilir
  20. M

nasl yani ekran kartım amd 570 series
Geri