Arama sonuçları: *

1. S

Dell AW2725D Renk Ayarları

Çok teşekkür ederim. Peki HDR ile mi kullanmamı önerirsiniz yoksa normal custom color mu? Ayrıca Ekstra bir şey sorabilir miyim? W11'de hz olarak 279,.. bir şey ayarlayabiliyorum direkt 280 yok. Bunun HDMI kullanmamla alakası olabilir mi DP'den daha iyi mi performans alırım?
  2. S

Dell AW2725D Renk Ayarları

Selam herkese, Başlıkta belirttiğim monitörü aldım. Aslında çok memnunum fakat renk ayarları ile alakalı HDR, Nvidia settings derken tam anlamıyla hangisinden daha doğru renk alırım netleştiremiyorum sürekli farklı bir kusur buluyorum. Bildiğiniz veya önerebileceğiniz bir renk ayarı var mı...
  3. S

🔥İndirim Gigabyte 2k 280hz Tandem W-Oled Monitör MO27Q28G 25.999 TL (fiyat değişti 30k)

9 taksit ile Amazon üzerinden aldım. Servis sürecini de değerlendirince bir şekilde Dell daha cazip geldi. Pişman olacağımı sanmıyorum. Her şey için teşekkürler.
  4. S

🔥İndirim Gigabyte 2k 280hz Tandem W-Oled Monitör MO27Q28G 25.999 TL (fiyat değişti 30k)

Aslında beklemek değil fakat dediğiniz gibi wow bir fark olmayacak benim adıma. Çünkü zaten karanlık bir odada ve genelde iş sonrası kullanıyorum bilgisayarı. Önemli olan benim için renkler ve eğer dell daha iyi renk veriyorsa onu tercih etmem yeterli bir sebep olur.
  5. S

Renk konusunda aw2725d daha mı memnun eder yani?
  6. S

Hala aynı şekilde stok koymuyorlar. Atla deve fark yoksa ben aw275d alacağım gibi gözüküyor.
  7. S

29.000 lira civarında gelecek. Yine de 4k monitör almak benim 4080 super'e şuanda fazla gelebilir. Gigabyte ve dell arasında bir seçim yapacağım. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
  8. S

Anladım. Samsung çok mantıklı değil o halde bu haliyle.
  9. S

Peki bir soru daha soracağım izninizle. 4080 Super kullanıyorum. Uygun fiyatla G81SF alma ihtimalim var fakat 4k muhtemelen düşük fps ile oynamak zorunda kalacağım. 2k oynayabilir miyim? Oynayabilirsem önerir misiniz? Haftaya kadar bekleyip d modelini alacağım bu arada şuan için aklımda bu var.
  10. S

d ile df arasında hz haricinde çok fark yok sanırım yanlış bilmiyorsam. Acaba bu süreci Gigabyte nasıl yönetiyor Türkiye'de? Bilmiyorum ama attıklarınızdan sonra Asus'tan biraz soğudum. Umarım Gigabyte stok getirir yakın zamanda.
  11. S

Aynı durumdayım ve bana sorarsanız monitor diğer platformlarda 28 30 bandında çıkacak. Hepsiburada'da çıkarsa ve stok şuan için gelmezse 9 taksitle almak daha mantıklı gibi geliyor.
  12. S

Şuan dell g2724d kullanıyorum. 2 defa sorun yaşadım ikisinde de anında değiştirdiler ve çok memnun kaldım aslında fakat bu monitör ve Asus'un monitörü inanılmaz övülüyor. AW2725DF'yi almaktı niyetim aslında ama resmen girdik bi deryanın içine karar veremiyorum.
  13. S

Siz ne dersiniz aw2725D alalım mı yoksa bu modelin stoklarını veya yeni çıkacak olan asus'u bekleyelim mi?
  14. S

Bende gözükmüyor hocam ama fiyat o banta çıktıysa Asus beklemek daha mantıklı.
  15. S

Hangi İnterneti Kullanmalıyım?

Peki bir şey sorabilir miyim? Milleni tt altyapısını kullanıyor ve 200 lira daha ucuz 1000mbit için konuşuyorum. Tercih sebebi olabilir mi?
  16. S

Hangi İnterneti Kullanmalıyım?

Selam, Telekom, Superonline ve Millenicom1000mbit Netspeed 200mbit Turknet ise 100mbit veriyor. Amacım sadece oyun oynamak,film izlemek fakat hangisini kullanmalıyım bilemedim. Yorumları olan var mı? Tahminimce hepsi TT altyapısı kullanıyor.
  17. S

NVIDIA Denetim Masası ayarları nasıl olmalı?

4090 ve 7800x3D'ye sahibim. Oyunlarda en iyi görüntü için Denetim Masası ayarlarını nasıl yapmalıyım? Teşekkür ederim şimdiden.
  18. S

Find the Spear BG3 Görevi

Selam, Youtube videosunu ilettiğim görevi yapmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremedim. Gösterdiği kitabı ortaya koyduktan sonra arkamdaki kapı kapanıyor ve önümdeki açılmıyor. Bu görevi yakın zamanda yapan oldu mu acaba?
  19. S

Steelseries Alias Alınır mı?

Selam, Steelseries Alias ve Pd200x arasında kaldım. Yayın ve oyun esnasında kullanacağım. Şuan için fiyat 4200'e kadar düşmüş gözüküyor. Sizce alınır mı?
  20. S

Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı Sorunu

Merhaba AMD'den Nvidia'ya geçiş yaptım. Bütün driverları ddu ile sildim fakat fotoğrafta gönderdiğim bağdaştırıcıyı aygıt yöneticisi üzerinden kaldıramıyorum. Sorunun çözümü hakkında yardımcı olabilecek var mı? 7800x3d kullanıyorum. Masaüstü kullanıyorum. Teşekkür ederim.
Geri