Arama sonuçları: *

• Users: Orcnn
  • Order by date
  1. O

Laptop dusuk performans veriyor

Termal macun yenile bilmiyorsan yenilet ekran kartı chipset resmi sitelerinden en son sürüme güncelle tozlanma da olabilir bakım yaptirt fanlara
  2. O

Casper ve Acer Bilgisayarları Hakkında

Acer v15 nitro R27R Ryzen 7 var bende yeni aldım ilk aldığım günler bios guncelledim oyun esnasında kernel 41 hatasi aldım biosu default ayarı getirdim sorun daha tekrar etmedi ama hızlı cihaz öyle bir ısınma sorunu da yok açıkçası far cry primal ultra da nitrosense dengeli de sıcaklık 73 80...
  3. O

HP VİCTUS DÜŞÜK FPS SORUNU

bunları da yap aygıt yöneticisin de ekran kartın gözüküyor dimi dediğim gibi msi afterburner indir kullanımını bilmiyorsan netten bak çok basit ekran kartın devreye giriyor mu girmiyor mu bak ekran kartının mhz si ne durumda kontrol et baktın hiçbir şekilde devreye girmiyor belki donanımsal...
  4. O

Oyun modu vardır windows 11 de onu dene oradan yüksek performansa ata güç seçeneklerinden dengeli ve ya yüksek performans varsa oradan en üst performansa ayarla tarzı bir şey yazıyordu onu yap önerim msi afterburner kur dahili ve harici ne kadar ekran kartı ne kadar kullanıyor orada her şey...
  5. O

Ekran kartı,chipset bios falan güncel mi oyun modunu kapalı ise aç yüksek performans yap,güç seçeneklerinde dikkat et en iyi performans ayarlar windows 11 de msi afterburnerdan değerlerine bak bir bence ekran kartı ne kadar kullanıyor bana düşük değerde ise tam devreye girmiyor demektir
  6. O

Yardım Acer v15 nitro 41 R27R Oyun Oynarken Kapanma Sorunu

Merhaba yarın 15 gün olacak yeni bir oyun laptopu aldım, acer nitro v15 41 R27R Ryzen 7 7735HS, mesala far cry primal oynarken bir anda tamamen laptop kapanıyor her oyuna girdiğimde kapanma olmuyor bazen hiç olmuyor bazen oluyor, nitrosense dengeli, performans denedim bios güncel daha yeni...
  7. O

DSL kablosu paket kaybı yapar mı?

Herkese merhaba, GeForce NOW kullanıcısıyım, paket kaybı sorunu yaşıyordum. Ethernet kablosunu değiştim sorun çözülmedi, modeme bağlanan DSL beyaz kabloda bir sıkıntı olabileceğini düşündüm böyle en ufak temasta yerinden çıkıyordu, sanırım stabil şekilde durmuyordu ve ben de tam taktım hafif...
Geri