Arama sonuçları: *

1. E

yeni ekran kartı aldım takınca 1 kısa bip geliyor ama görüntü yok

evet mantık oalrak acaba ben istemeden temizlerken bişey yapmış olabilir miyim eğer istemeden bişey yaptıysaamda inşallah kalıcı bişey yoktur
  2. E

evet hocam benimde aklıma tiner veya alkol ile iyicene temizlemek geliyor aklıma çünkü yapabileceğim başka bir şey kalmadı sizce tamirciye götürmelimiyim ha bide adamın pc de çalıştı evet sonra söküp termal macunu ben yeniledikten sonra internet kafede rtx 2060 lı bi sistem vardı orda denedik 550...
  3. E

hocam anakartım bios sürümü son sürüme yükseltmiştim f5 e kart çalışmayınca tamamnen seçenekleri elemek için f2 ye düşürdüm ama gene olmadı geri f5 e çıkarttım biosu
  4. E

anakartta 1 tane x16 ekran kartı girişi var hocam
  5. E

tek kısa bip evet ama cızırtıya daha çok benziyor bu ses üzgünüm monitörüm sadece hdmi ve vga dp yok dediğiniz dip sviç'e baktım hocam karta göz gezdirdiğimde öyle bir şey görmedim ayrıca kartın eski sahibinin evindeki bilgisayarda dp ile açtım ekran kartını ilk
  6. E

yazıyor zaten gts 250 idi o 6 pin istiyor rx 570 8 pin bunda bi sıkıntı yok bios pilini çıkardım açtım 4 kere falan veya 5 kere reset attı kendi kendine bu normal diye biliyorum bios pilini çıkarınca ama gene açılmadı yazdığım gibi yeşil ışıkta kalıyor kırmızıya dönmesi gerekirken bi de 1 kez...
  7. E

Merhaba. Ben 2 gün öncesinde sahibindenden 2. el ASUS ROG STRIX RX 570 4 GB Gaming OC ekran kartı aldım. Sahibi bunu 3 yıl önce almış. En son 3 ay önce kullanmıştı. Termal macununu hemen hemen 1 yıldır bakımı yapılmamıştı. Adamın bilgisayarında test ettiğimde çalıştı furmarka girdim. Kart ne...
  8. E

TOPLADİGİM SİSTEMİM BUTCEYE GORE NASİL ?

Peki bu sisteme onerdiginiz ekran kartı var mı ?
  9. E

Bu sistemi satmaya kalksam kaç TL ye gider şimdi
  10. E

Knk sistemi kendim topladım 8500 TL bütçeye doların 18 19 TL civarında dolaştığı zamanlarda sence fiyatına göre nasıl ha bide parayı tam 8500 TL olarak değil her ay 1500 TL 1 parça alarak topladim
  11. E

Merhaba ben 1 yıl öncesinde sistem topladım kendime 8500 TL bütçeye sistem topladım sistemim CPU: İ3 8100 GPU: R7 370 2GB RAM: ADATA XPG 8+8 16 GB DDR4 DEPOLAMA: SAMSUNG 870 EVO 500GB SATA SSD ANAKART: ASUS PRİME H310 M K R2.0 PSU: CORSAİR CX550F RGB Ekran kartım ve işlemcim dışında her şey...
Geri