Arama sonuçları: *

1. Yakard11

Çözüldü✓ yeni pc aldım cpu sıcaklığı normal mi gözüküyor

fanla işlemci arasında boşluk kalmamalı fanı koyduktan sonra pini takın ve fana hafif bastırın fan çok az oynuyorsa bile arada boşluk temassızlık vardır. birde Core Temp ile sıcaklığa bakın.
  2. Yakard11

Samsung Galaxy S23 İnstagramda Yorum Beğenince Telefon Titriyor

:d anroid ayarlar bildirimler üstünde sesler ve titreşimler var oraya gir :D
  3. Yakard11

Yeni Alınan Telefonun Şarjının Biraz Hızlı Bitmesi Normal Mi?

ne yaptığınıza bağlı pil bölümününden takip edebilirisniiz en çok hangi uygulama ne kadar kullanmış görebilirisiniz bir de telefonun çözünürlüğü ne kadar büyükse o kadar hızlı şarj gider.
  4. Yakard11

Online eğitimli spor hocası önerisi

paraya felan gerek yok o kadar yotubue kanalı var düzenli yapmayı kafaya koyarsan zaten gelişrisin.
  5. Yakard11

Ekran Kartı Öneri Ve Bu Ekran kartı alınır mı ?

11 K YA RTX 4060 VS DE VAR RTX İSTERSEN ONLARADA BAKABİLİRİSN.
  6. Yakard11

Ekran Kartı Öneri Ve Bu Ekran kartı alınır mı ?

SİSTEMİN BESLİYORSA ALINIR, 6600 DAHA FP GİBİ
  7. Yakard11

laptopum hdmı 165 hz verir mi ?

Hdmi 2.1; sınır o kadar dp ile bağlasan monitörler hdmi ve dp farklı farklı verebilir arada pek bir fark yok 140 ile 160 arasında.
  8. Yakard11

Yeni monitör gece modunda gibi

gayet iyi bir monitör renkleri berbat olmasının imkanı yok menüden elinizden geldiğnii yapın hemen ekranın orta altında tuşları var onları karıştır kurcala biraz
  9. Yakard11

Çözüldü✓ Toshiba satellite l750 ekranda tire - kalıyor

hocam baktınız son çare çözüm olmuyor anakart sıfırlama diye bir şey war onları yapın multimere ile bile ölçen var neresi çalışıyor neresi çalışmıyor onları bile deneyin :D
  10. Yakard11

PC Kendi kendine oluşan performans sorunu

sistemi afterburner ile takip edin bu sorun başkasında da olablir çünkü oyunlara güncelleme gelmiştir. ekran kartını furmark ile test ederek kontrol edebilirsiniz aynı şekilde işlemciyide başka oyunlara bakın hocam aynı performans devam ediyor mu özellikle güncellemediğiniz oyunlara.
  11. Yakard11

beyler 280 hz monitörüm var 144 hz gösteriyor ayarlar

monitör marka model nedir ekran karını güncelleyin masaüstü sağ tıktan görüntü ayarlarından kaç hz max gösteriyor bi resim atın.
  12. Yakard11

Laptop açılışta "Casper" yazısında kalıyor.

bios ekranı bu ekrandan önce gelir çoğu zaman esc f12 f10 del gibi tuşalra güç tuşundan sonra basın laptop model bios aratın usb nin içine işletim sistemi kurarak bilgisayarı usb bellekle açın.
  13. Yakard11

pc siyah ekran vermesi

merhabba oyun oynarken oluyorsa sistemi afterburner ile takip et tüm donanımlar oturmuş mu diye kontrol et. psu kaç watt sistemin neler bunlarıda yaz cevap versin herkes.
  14. Yakard11

Çözüldü✓ BIOS UPDATE SONRASI PC DONUYOR

merhaba hocam elinizde başka ssd varsa onla açmayı deneyin yoksa sistemi usb belleğin içine işletim sistemi kurarak çözmeye çalışın sistemi usb belleğin içinden b aşlatın ve ssd ekrankarı ile gerekli tüm ayarlamaları yapın anakart sıfırlama konusuna da bakabilirsiz elinizde başka ekran kartı...
  15. Yakard11

Çözüldü✓ bios zamanım 32 saniye

kullanıdğın işletim sistemi ile alakalı ben win10 performance kullanıyorum ve hiç güncellemiyorum tuşa bastığım gibi bios ekranı geliyor ssd de sorun varsa belki CrystalDiskInfo ile tespit edersin .
  16. Yakard11

pc de bir şey okurken takılıyor

sadece o programlarla alakalıysa uygualmayı güncelleyip deneyin genellikle ekran donması sorunları anakart ekran kartıyla alakalıdır başka kart bulma imkanınız varsa onla denemelisiniz. görev çubuğundan sistem kullılanlarını bir taraftan takip ederek belki sorunu tespit edebilirsiniz.
  17. Yakard11

windows güvenliği virus buldu

windows defender, Malwarebytes eset online gibi programlarla taratın hocam
  18. Yakard11

HD 6950 İLE GOD OF WAR OYNAYABİLİRMİYİM

GOD OF WAR düşünmeyin bende gforce now ile alakalı konulara bakın hocam
  19. Yakard11

Öneri Rx 6600 almaya karar verdim

6600 en fp ekran kartı ama rtx 4060 bile pyasada 10k fiyatı var zaten pcden anlıyorsan pek bir işleme gerek duymayacaksan gtx 1060 3gb bile pyiasada 2kya kadar düştü. sahibindenden bulunduğun ilde aratman en mantıklısı pinine wattına bakacaksın alacaksın bazı ürünlerin garantileri kfg leri hepsi...
  20. Yakard11

hdmi 2.1 soru laptopta 120hz ustu verırmı

almanız lazım hocam dp port 160 hdmi 144 e kadar destekliyor sanırım 120 ve üstü alırsınız banko.
Geri