Arama sonuçları: *

1. M

Ekran kartı fanı 600 rpmden yukarı çıkmıyor ve ısınıyor lütfen yardım

Sağolasın kankam deneyeyim 1731511718 maalesef düzelmedi. msi ı revo unnistaller ile sildim sıfırladım yine düzelmedi
  2. M

10 DK ONCE OYUN ***** Sogutma nasıl diye bakıyordum HWID MSI DEGERLER 10 DK SONRA Yaptığım tek değişiklik: 2 gün önce BIOS Update yaptığım için Fan hızları standart moda geçmiş. Bende turboya çektim CPU sıcaklığı fark ederseniz baya rahatladı fakat ekran kartı saçmaladı rpm değerini...
  3. M

10 DK ONCE OYUN ***** Sogutma nasıl diye bakıyordum HWID MSI DEGERLER 10 DK SONRA Yaptığım tek değişiklik: 2 gün önce BIOS Update yaptığım için Fan hızları standart moda geçmiş. Bende turboya çektim CPU sıcaklığı fark ederseniz baya rahatladı fakat ekran kartı saçmaladı rpm değerini...
  4. M

GALAX 4070 düşük rpm ve ısı sorunu

Hot spot yeri 80 derece oluyo olay bu değil hadi kartın o değerlere çıkması normal diyelim ama Ekran kartının olduğu cam sıcak oluyor ve oradan hava tahliye olmuyor. Bu havayı tahliye etmem daha fayladı olmaz mı
  5. M

GALAX 4070 düşük rpm ve ısı sorunu

Isıyla alakalı çok problem var mı bilmiyorum bir de siz göz atar mısınız beyler Bu ısıdayken biraz daha RPM yüksek olması gerekmiyor mu? Kasanın ekran kartı bölümü sıcak fakat işlemci ve havanın tahliye edildiği fanın cam kısımları soğuk asıl sorun bu ekran kartındaki ısının tahliye...
  6. M

Yardım nvidia container yüksek cpu kullanımı sorunu

ayni şekil benimde başıma geliyor, sorunu çözdün mü
  7. M

Modemim Openwrt kurmaya uygun mu?

modem Huawei HG531S V1 ADSL2+ Router bu modeme openwrt kurulabilir mi https://openwrt.org/toh/start listeden baktigimda model yok ama yine de yakin bir modelinkini kuramaz miyim
  8. M

Turkcell H3600 Modemi olanlar Firmware

turkcell logosu var ustunde
  9. M

Turkcell H3600 Modemi olanlar Firmware

Internette gezinirken farkettim kendi surumum guncel degil sanirim H3600 olan varsa kontrol edebilir mi veya nasil guncelleriz bu modemi Turkcell H3600
  10. M

Thermalright pearless assasin soğutma performansı

sogutucu turboda mi calisiyor bi ayar yaptin mi
  11. M

Çözüldü✓ Bilgisayar bostayken, ekran karti %6 kullaniliyor

bostayken normal mi
  12. M

Çözüldü✓ Ses karti guncelledim, bios hatasi cikti

PCYI yeniden baslattim, acilmadi bende dugmeden kapatip tekrar actim
  13. M

Laptop Power tusu calismiyor, sarj kablosu takili ama acilmiyor

Bilgisayarı alalı 1-2 ay olmadı günde max 2 3 saat oyun oynuyordum eve geldiğim bilsayarı açmayı denedim açılmadı şarja takıp denedim yine de olmadı power tuşuna basıyorum fakat açılmıyor şarja taktığımda şarj işareti yanıyor
  14. M

FIVEM de cfx.re hesabi acmazsam ne olur ss lit

cfx hesabi acmadan roleplay de hesap kastim, bişey oldu format attım vs hesabıma tekrar gerı gırebılcek mıyım
  15. M

FIVEM de cfx.re hesabi acmazsam ne olur ss lit

eger hesap olusturursam, roleplayedaki hesabim sifirlanir mi?
  16. M

bu hatayi aldim, virus yemis miyimdir?

17. M

Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Montaj ettim, bir sıkıntı olabılır mı

Tesekkurler destegin icin yukariya da son kez fan ayarlarimi biraktim olmasi gerektigi gibi mi
  18. M

Kasanin arkasinda bulunan Fan yanlış mı takıldı?

Kasa XPG https://www.gaming.gen.tr/urun/348821/xpg-valor-air-rainbow-rgb-siyah-mid-tower-650w-80-bronze-gaming-kasa/?srsltid=AfmBOoraIhIJDwniSWcTvbUWLrn8w1f151DtjOJ_M6f3Efc_U-q-xvqLngs On tarafinda bulunan fanlar iceriye gayet guclu ve hizli bir sekilde havayi iletirken, kasanin arkasinda olan...
  19. M

Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Montaj ettim, bir sıkıntı olabılır mı

R23 multi thread Sadece fani montajladim, fan ayarlarina dokunmadim. puan
Geri