Arama sonuçları: *

1. P

Ramden dolayı yaşadığım crahsler

Bilgisayar kapalı iken her iki belleği yuvalarından çıkarıp tekini anakart kitapçığında belirtilen yuvaya takın ve bios ayarlarından varsayılanlara dönün. Bu şekilde bellek hızı varsayılan değerlere dönecektir. Daha sonra memtest ile test çalıştırın. Hata alsanızda almasanızda bu yazdıklarımı...
  2. P

Bu Pc yi alıcam uyum sorunu olmaz değil mi?

Uyum sorunu olmaz. Hayırlı olsun.
  3. P

sapphire mi msi mi

Türkiye şartlarında ekran kartında AMD dendi mi Sapphire'den şaşmam. NVidia'da ise Zotac ilk tercihimdir.
  4. P

1 DOLAR $ =7.18₺

İzleyip kendi kararınızı verebilirsiniz.
  5. P

grafik tasarım ve video montaj için 4500 tl pc toplama

AMD RYZEN 5 1600 12nm 6 Core, 3,20-3.60GHz 65W Wraith Stealth FAN AM4 BOX1 $108.60 $108.60 GIGABYTE AB350M-D3V S/L/V DDR4 DVI PCI-EX AM4 1 $61.80 $61.80 CRUCIAL CT8G4DFS8266 8Gb 2666Mhz DDR4 Desktop RAM (By Micron)1 $38.40 $38.40 ASUS STRIX GTX1650-O4G GAMING 4G DDR5...
  6. P

ryzen 7 2700x rx 5700xt ye darboğaz yapar mı?

Darboğaz olmaz, 650W power supply yeterli olur ama benim tavsiyem 700w 80+ güç kaynaklarına bakmanız yönünde olacak.
  7. P

Vatan Bilgisayar Tehşir

Başvuru tarihini esas alırlar. Merak etmeyin.
  8. P

Vatan Bilgisayar Tehşir

Hakem heyetleri geç dönüş yaparlar. Benim hakem heyeti işlerim 3-6 ay arası halloldu bu güne kadar. Ama her seferinde istediğim sonucu aldım. Hakem heyetinin cevabını bekleyin.
  9. P

Bunun yanında fanı varmı?

Tray işlemcilerden orijinal fan çıkmaz. Kafaya göre uygun bir fan koyarlar. Orijinal AMD fan koyacaklarını sanmıyorum. Ama burada arkadaş Box ürün alıyor. AMD neredeyse tüm Box ürünler ile fan veriyor. AMD'nin verdiği fanlar Intel'e göre oldukça iyidir. OverClock yapılmadığı müddetçe stok fan...
  10. P

Bilgisayarım ne kadar eder ?

Ben gidip kuruyorum. Çalıştığını göstermeden teslim etmiyorum. Yıllar önce o hatayı bir kere yapmıştım. Bir forumdan Renault Trafic için Sıfır Çorum Kalorifer satmıştım. Adam ofise gelip almıştı. Bir kaç gün sonra çalışmıyor bu diye iade etmişti. Sonra denediğimde girişi yaktığını görmüştüm...
  11. P

Letgo, Sahibinden, Facebook ne olursa. Bir de çevre var tabi. İnsanlar upgrade yaptırdıkları zaman eski parçaları çok ucuza bazende bedavaya alıp elimdeki parçalarla harmanlayıp sistemi kuruyorum. Sonrası ver ilanı letgo, facebook ya da instagram gibi yerlere. 1-2 günden fazla durmuyor sattığım...
  12. P

Bursa'da bir bilgisayar şirketinde çalışıyorum. Piyasanın farkındayım. Ama bu şekilde ek gelir elde ediyorum. Elimde ürün tutmayı sevmiyorum. Her gün 1-2 saat ava çıkıyorum. Haftada 2-3 sistem düşürüyorum bu şekilde. Maaşa ek iyi oluyor. Mutlaka acil ihtiyaçtan satanlar oluyor.
  13. P

1 ay kadar önce benzer özellikte bir bilgisayarı 2.el olarak ₺1.900,- den alıp aynı gün içinde ₺2.200,- den sattım. Aldığım sistem şuydu. AMD RYZEN 5 2600 6 Core 65W Wraith Stealth FAN AM4 GIGABYTE AB350M-D3V S/L/V DDR4 DVI PCI-EX AM4 CORSAIR 8Gbx1 DDR4 3000Mhz Gaming RAM ASUS DUAL RX580-O4G...
  14. P

STARLİNK HAKKINDA NELER DÜŞÜNÜYORSUNUZ

Türkiye için tahminim şu olur. Kesinlikle Türkiye'de ABD'de ki kadar ucuz olmaz. Sonuçta ülkemiz sınırları içinde hizmet vereceklerse vergisini ödemek zorundalar. Piyasa yapıcı bu durumda yerel servis sağlayıcılarını düşünerek en az aynı seviyelere gelmesi için gerekli vergilendirmeyi...
  15. P

Reaksiyon Puanı Etkinliğimizde İkinci Hediyemizi Verdik :)

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
  16. P

Bu Pc 5000TL ye alınır mı??

Alınır, şu sıra fiyatlar hem dolar olarak hemde kurdan dolayı artıyor. Bu sektörde fiyatı düşecek diye beklemenin sonu gelmez.
  17. P

Reaksiyon Puanı Etkinliğimizde İlk Hediyemizi Verdik :)

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
  18. P

Film Önerisi

Long Shot (Denemeye Değer) 2019 yapımı, komedi, romantik türünde bir film. Charlize Theron ve Seth Rogen başrollerde. Eğlenceli vakit geçirmek için ideal. Beklentiyi yüksek tutmazsanız film hoşunuza gidecektir.
  19. P

VATAN OEM Parça Değişimi

Kutusunu açtınız mı? Sistemi onlara toplattıysanız bilemiyorum. Ben kendim alıp topladığım için bazen kutu açılmadan bir kaç gün sonra değişiklik yapıyorum.
  20. P

Yeni topladığım bilgisayardaki PUBG sıkıntısı.

Sıkıntımı ürünlerin içinden çıkan pilleri Energizer marka piller ile değiştirerek çözdüm. Windows ve diğer yazılımlarda herhangi bir problem olmuyordu ama demek ki fabrikada içine konan piller uzun süre bekleme dolayısıyla geç tepki vermeye sebep oluyorlar.
Geri