Arama sonuçları: *

1. L

Ryzen 9 Entegre iGPU Kapatma

Eski oyundan kasıtım örnek verebilecek olursam Metin2. Bu oyun entegre grafik olduğu taktirde harici ekran kartıyla çalışmıyor. Windowstan ayarları düzenlesen dahi hiçbir şekilde çalışmıyor. Masaüstü bilgisayar kullanmadım. Laptopta bu şekilde olduğundan dolayı soru işaretlerim var zaten...
  2. L

Yorum yapıp ilgilenen arkadaşlar, çok teşekkür ediyorum sizlere. Anakarttan anakarta değişiyor ise anakartımı da ona göre seçmeyi göz önünde bulundurucam. Ya da hiçbiriyle uğraşmayıp KF alıcam.
  3. L

Konuyu netleştirmek adına soruyorum hocam. Komple kapanmıyor sadece boyutu küçültüp harici ekran kartının devreye girmesini sağlayabiliyoruz doğru mudur? 1698600436 Teşekkürler ilgin için hocam.
  4. L

Anakartımı işlemci seçmediğimden almadım. Ama Aorus Z ya da X serisi düşünüyorum.
  5. L

Dostlar herkese merhaba. Bir sistem toplamayı düşünüyorum. Fakat sistemi intel mi amd mi çok arasındayım. İntel dizdiğim taktirde KF yani entegre gpusuz bir işlemci seçmek amacım. Amd’nin çoğu cpusunda igpu da var. Benim sorunum; laptopdaki gibi igpuyu kısıtlı mı kapatabiliyoruz? Özellikle benim...
Geri