Arama sonuçları: *

1. Cowtails1967

Rdr2 yükleme ekranı döngüsü oluşuyor

nvidia 4060
  2. Cowtails1967

hocam sorun yine başladı ilk görevden sonra oyun takıldı bende çözümü save yüklemede buldum chapter 2 save indirdim şuan yine oyuna giremiyorum oyun orjinal rockstar launcher yüklü şimdi hata vermedi sadece ya donuyor yada siyah ekran veriyor yada giriş ekranına atıyor
  3. Cowtails1967

rockstar launcheri silip yükleyince düzeldi
  4. Cowtails1967

oyunu indirdim ve sildim 2-3 kere filan silip yükledim farklı bir diske yine indirdim ama yine olmadı forumlarda yönetici olarak çalıştır butonundaki tiki kaldırdım oyun açıldı ama yükleme ekranında takılı kaldı sonra bir hata verdi ve yükleme ekranı döngüsüne tekrar girdi dosyaları birçok kez...
  5. Cowtails1967

Yeni başlayanlar için havalı tüfek önerisi

Silahlara merakım eskiden beri var. Bu işlere bir yerden başlamak istiyorum, yeni başlayanlar için önereceğiniz 3000-4000 TL bandında bir havalı tüfek modeli var mı? Ayrıca bunun için gereken bir yaş sınırı ya da ruhsat gibi bir şey var mıdır?
  6. Cowtails1967

Eski instagram hesabıma erişebilirmiyim

Telefonum kırıldı ve yenisini aldım ama 3 instagram hesabımdan birine erişemiyorum aslında hangi e postayla açtığımı öğrenebilirsem e postayı geri alabilirim ama hangisi olduğunu bilmiyorum öğrenme şansım varmı
  7. Cowtails1967

Goodbydpi varken discord sunucularına giremiyorum

goodbydpi varken discord sunucularına giremiyorum
  8. Cowtails1967

Çinden toplama saat almak mantıklımı

Aliexpress ten saat parçaları alıp türkiyede toplamayı düşünüyorum orjinal parçalar satan yada aradığım saatin parçalarını bulmamı sağlayacak bir bilgiye ihtiyacım var daha doğrusu bu işe dair bilgisi olanların bana tecrübelerini aktarmasını istiyorum
  9. Cowtails1967

40k ya laptop önerisi

https://www.idefix.com/hp-victus-15-fb3007nt-amd-ryzen-9-8945hs-16gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-156-tasinabilir-bilgisayar-b82wdea-p-10419975?vendorId=574&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel...
  10. Cowtails1967

Nereden toptan steam key alabilirim

Nereden toptan bir şekilde ucuza steam key alabilirim
  11. Cowtails1967

4060 2k monitör desteklermi

Ekran kartı:4060 asus 8gb İşlemci:amd ryzen 7 5700x3d Anakart:asus 550m-k Ram:16gb
  12. Cowtails1967

Ticaret meslek lisesine geçmek istiyorum ama nasıl işler bilmiyorum

dükkan ticaretle ilgili olduğu için ticaret lisesi dedim yoksa bende çıraklık okuluna gitmek istiyordum ticaret bölümü yok
  13. Cowtails1967

Ticaret meslek lisesine geçmek istiyorum ama nasıl işler bilmiyorum

Ticaret meslek lisesi nasıl iler mesem gibi haftada bir gün okula gidip diğer günler çalışıyor muyuz yoksa normal meslek lisesi gibi 11 den sonra stajmı yapıyoruz.staj yapıyorsak kendi aile dükkanımızda çalışabiliyormuyuz
  14. Cowtails1967

Üst seviye pc toplama yardım

İşlemci önemli evet ama iki katı fiyat vermek biraz saçma ama siz bilirsiniz
  15. Cowtails1967

Bilgisayar toplamak istiyorum birebir yardımcı olabilecek birisi var mı?

Nasıl bir sistem neler yapacaksın ve bütçen nedir
  16. Cowtails1967

Üst seviye pc toplama yardım

Sıvı soğutucu :Arctic Lıquıd freezer ll 360 işlemci Sıvı soğutucu öneririm İşlemci olarak 9800x3d almanızı önermem yurt dışında 400 dolar iken türkiyede fırsatçılar 850 dolara yakın bir fiyata satıyor Ekran kartı olarak yüksek segmentlerde amd seçmenizi önermem 4080 süper ekran kartı sizin...
  17. Cowtails1967

Orjinal minecraftta iki hesap olabilirmi

Orjinal Minecraftta tlauncher gibi hesap açabiliyormuyum
  18. Cowtails1967

RAMPAGE RM-K1 PULSAR alınır mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-rm-k1-pulsar-usb-7-1-surround-titresim-rgb-isik-efektli-oyuncu-kulaklik.html alınır mı? sizce
  19. Cowtails1967

en ucuza rdr2 steam keyi nereden alabilirim

70 dolar orada hocam
  20. Cowtails1967

en ucuza rdr2 steam keyi nereden alabilirim

hesap diyor ama 1726935570 steamdan almak istiyorum hocam kütüphanemin dolu gözükmesi hakkında bir takıntım varda
Geri