Arama sonuçları: *

1. M

1000₺ civarı kulaklık önerisi

babama kulaklık alacağız bütçe 1000 tl civarı silikonlu olsa iyi olur müzik youtube vs için kullancak
  2. M

HP Victus 15 Q tuşu çıktı

hp victus 15 fa0008nt var q tuşu çıktı ve girmiyor. tekli keycap satılan bir yer var mı
  3. M

PTTAVM Akmoy Bilişim nasıldır

öneri için başka konu mu açıyım yoksa buradan yazıyım mı
  4. M

teknomehmet nasıldır peki
  5. M

istanbulda değilim malesef başka yerden önerebilir misiniz aynı telefonu
  6. M

bu linkteki telefonu babamla almayı düşünüyoruz ama satıcı iyi midir kötü müdür bilmiyoruz bilen birisi varsa yazabilir mi
  7. M

Türktelekom Numara taşıma ve yeni tesis

son gün ne zaman? 19 gün sonra taahüt bitiyo benim annemin de ay sonu bitiyor umarım yetişiriz
  8. M

Flaşa nasıl minecraft atılır

merhaba arkadaşlar ben arkadaşlarla okulda mc oynıcam ama flaşa hangi launcher ile nasıl atacam bilmiyom. lütfen yardım edin. teşekkür ederim.
  9. M

Asus prime h610m-kd4 anakartta secure boot nasıl açılır

merhabalar. kuzenimin bilgisayarında asus prime h610m-kd4 anakart var ve secure boot yerini bulamadık. bu anakartta nasıl secure boot açılır?
  10. M

Windows 11'de Valorant oynarken BSOD

valorant a girdiğimde bazen mouse kasmaya pc donmaya başlıyor kapatmaya çalışıyorum o sırada bsod veriyor. bunlar valorant alttayken oluyor. i5 12450H 16GB RAM DDR4 RTX 3050 4GB Laptop Windows 11 23H2 Home SL minidump
  11. M

Ayak alçısı çıktıktan sonra ne yapılmalı

ayağım alçıdan çıktı ne yapmalıyım hareket ederken zorlanıyorum internette araştırma yaptım ama pek de bir şey bulamadım. sıcak suda bekletme soğuk suda bekletme vs yapmalı mıyım? cevaplarınız için teşekkürler
  12. M

iPhone 11 iOS 17 mesajlardaki işaret gitmiyor

Mesajlarda bildirim işareti var ve gitmiyor mesaj seç diyip tümü okunmuş yaptım geçmedi hala duruyor.
  13. M

Laptopu monitöre bağlama

Burada yazdığına göre 1080p’de kullanabilirsiniz.
  14. M

iOS 18 iPhone 11 ile kullanılır mı

Yapay zeka iyileştirmesi fln mı yapıyor yoksa direk hata mı
  15. M

iOS 18 iPhone 11 ile kullanılır mı

iPhone 11 var bende ios 18 yükseltirsem çok fazla performans kaybı olur mu veya pili çok hızlı biter mi?
  16. M

25000 tl laptop önerisi

kardeşine alcak ikinciyi
  17. M

25000 tl laptop önerisi

iyi forumlar. benim arkadaş laptop alacak ya 25k ya iki laptop ya da 50k ya bi laptop alacak. hangisi daha iyi olur? genellikle valo ve cs2 oynuyor.
  18. M

virustotal sonucu virüs müdür

iyi sosyaller. benim arkadaş hile yapmaya çalışıyo ama işte bir uygulama bulmuş onu virustotal a atmış sadece nano av işaretlemiş trojan olarak ben ona false positive diyom ama o trojan diyo. sizce gerçekten virüs müdür?(virustotal a attığı uygulamayı silmiş o yüzden onu atamam)
  19. M

Bu bilgisayar alınır mı?

WhatsApp'tan sistem alınır mı bilmiyorum. Bence internet sitelerinden almak daha güvenli olur.
Geri