Arama sonuçları: *

1. C

VALORANTTA PC ÇÖKÜYOR

Tamamdır reisim akşam deneyecem inşallah olur
  2. C

VALORANTTA PC ÇÖKÜYOR

Hocam valla söyledikleriniz aşırı mantıklı geldi msi center çalışıyor arkada fan ayarı falan yapmıştım en iyisi temiz bir format zaten win 11i hiç beğenmedim win 10 en iyisi bu arada çözümü varmı yazdıysanız ben tam anlayamadım napayım yani
  3. C

VALORANTTA PC ÇÖKÜYOR

Akşam deneyecem bakalım ama çok saçma test sırasında parçalar tam yük altındayken hiçbirsorun yok, o kadar para ver böyle dandik bir sorunla karşılaş çok sinir bozucu be 1765605355 Direk psu kablosu prize bağlı ara kabla falan yok
  4. C

VALORANTTA PC ÇÖKÜYOR

Evet bu yazıyor ve power testinide koydum sorun neyden anlayamadım
  5. C

VALORANTTA PC ÇÖKÜYOR

Reis ben çok anlamıyorum psu cpu gpu gayet sağlıklı değilmi 10dk test ettim aralıksız 1765583027 Birde priz ile alakalı olabilirmiş değiştirdim inşallah düzelir
  6. C

VALORANTTA PC ÇÖKÜYOR

reis hiçbir hata yok o an ekran donuyor görüntü gitmiyor ama geri kalan her şey çöküyor yani görev yöneticisine çalı çalıştırdım şuan 7dk oldu 1765582334 Durum böyle 1765582459 Buda 10dk sonucu
  7. C

Çözüldü✓ Riot oyunlarında (LoL ve Valorant) bilgisayar çöküyor

Reis son durum nedir çözdüysen nasıl çözdün bi yardımcı olabilirmisin aynısı bende de var galiba
  8. C

VALORANTTA PC ÇÖKÜYOR

aynen sadece valorantta oluyor 1765579277 nasıl bakıcaz ona
  9. C

VALORANTTA PC ÇÖKÜYOR

Ekran kartı ve işlemci testlerini yaptım sıcaklıkları kullanım değerli hepsi gayet iyi bir sıkıntı yok
  10. C

VALORANTTA PC ÇÖKÜYOR

Beyler iyi akşamlar sistem şu şekil 7800x3d, 5070, 32gb 6000mhz cl 30 ram, msi b650 tomahawk wifi anakart, msi 750w gold psu valorantta sistem çöküyor birden, ekran donuyor seslerde gidiyor komple pc çöküyor sorun neyden kaynaklı olabilir yeniden açıp kapattığımda tekrar aynı muhabbet oyunu...
  11. C

Çözüldü✓ BUNU NASIL KAPATICAM

evet gerçekten güzel özellik teşekkürler
  12. C

oda oldu eyvallah kral
  13. C

Oldu reis çok sağolasın
  14. C

sağ üstte çıkan
  15. C

beyler bu ekranda çıktı bunu nasıl kapatıcam 5070 kullanıcısıyım
  16. C

RTX 5070 EKRAN KARTI

yok reis komple sistemi değiştirdim sıfırdan kuruldu
  17. C

RTX 5070 EKRAN KARTI

Beyler yukarda gördüğünüz nvidia ekran kartın aldım. amd erkan kartı kullanıcısıydım nvidia ya geçtim. Nvidianın yazılımsal özelliklerini çok bilmiyorum yeni geçtiğim için. sadece ekran kartının driverini kurdum bide ayarları yaptım denetim masasından Başka kurmam gereken bir özelliği veya...
  18. C

MSİ MAG B650 TOMAHAWK WIFI

Ben ucuzken çektimde uyumluluk testine bakıyordum da çıkmıyordu halbuki hafıza yerine yazmışım bellek yerine yazacağım yere :D
  19. C

MSİ MAG B650 TOMAHAWK WIFI

Beyler yukardaki anakart ile bu ram uyumlumudur https://www.hepsiburada.com/xpg-lancer-siyah-rgb-ddr5-6000mhz-cl30-32gb-2x16gb-dual-kit-30-40-40-1-35v-p-HBCV00003V09O7?magaza=Hepsiburada
  20. C

RYZEN 7 7800X3D İŞLEMCİ

Beyler iyi günler. İnce hesap gecelerinde 7800x3d 13.500 civarına düşüyor bende almak istiyorum ama stok hemen bitiyor. yetişmem için bi taktik varmıdır acaba bildiğiniz yani hemen stok bitmeden nasıl çekebiliriz bilginiz varsa paylaşırmısınız
Geri