Arama sonuçları: *

1. Mr.HungryUser

Öneri Temu eşofman altı alınır mı?

Yani %90 kalitesiz kumaş olacak ve çabucak yırtılacak sonuçta aliexpressin ucuzu bildiğimiz temu bence almayın ama denemedim belki iyidir alan varsa onlar daha iyi bilir
  2. Mr.HungryUser

🔴EKREM İMAMOĞLU TUTUKLANDI !

Katılıyorum
  3. Mr.HungryUser

8000tl rx580, asus prime z270p, 16 gb ddr4 fiyat değiştirmem gerekir mi

8000 tl ye sahibinden üzetinde bunları satıyorum ama fiyattan emin olamadım kutuları yok ama xfx rx 580(çift fan) ve asus prime z270p sıfır ram 2.el benim eski Ram'im Kutuları yok ama sıfır olarak aldım zamanında yedek parça olarak, kullanmadım hiç şimdide satmak istiyorum. Fiyat sizce iyi mi...
  4. Mr.HungryUser

Valo hesabını satıp cs bıçağı almak

Ben huntsman bıçağını çok seviyorum zaten 1742139970 Ben satacam yada tradeliycem sadece site ve fiyat önerisi lazım verebilecek varsa
  5. Mr.HungryUser

Oynamadığım oyunun skinleri napabilirim peki 1742133172 8k harcafın diyo
  6. Mr.HungryUser

Valo hesabım ile cs bıçağı almak yada takaslamak istiyorum hangi siteden ne kadara ilan koymalıyım çok pahalı bir bıçak aramıyorum Valo hesap Rank: silver 3 tü son sezon yok Seviye 100-102 arası bişey Bıç: rgx karambit, sihir phunk kelebek, gaia çifte hançer 4 tane flaan da battle pass...
  7. Mr.HungryUser

Nintendo Switch'i cracklemenin bir riski var mı?

Yazdığım gibi nintendo switch için
  8. Mr.HungryUser

Nintendo Switch'i cracklemenin bir riski var mı?

Nintendo Switch V2 sahibiyim 2019 patched model yani kolay yoldan cracklenemiyor sadece çip ile cracklenebiliyor Online oynamaktan vazgeçmek sorun değil çünkü daha çok Single Player oyunlar oynuyorum bir de emulatör ve PS remote play gibi şeyleri kullanmak istiyorum ayrıca oyunlar çok pahalı...
  9. Mr.HungryUser

PS4 save dosyaları PS5'te çalışır mı?

Uncharted 4 için ps4 sattım ama verileri aktardım buluta aktarsam işe yarar mı
  10. Mr.HungryUser

PS4 save dosyaları PS5'te çalışır mı?

Yeni PS4'ten PS5'e geçiş yaptım ve 2 oyunumu savelerimi kaybetme korkusundan PS5 sürümüne upgrade satın almıyorum. Çünkü çok emeğim var bu oyunlar Uncharted 4 ve Spider-Man 2018 PS5'e upgarde etsem PS4 savelerim silinir mi? Akatarma yaptım PS4 versiyonlarında sıkıntı yaşamıyorum ama upgrade...
  11. Mr.HungryUser

Oculust quest 2 air link yapma

Benim pc de wifi olmadığı için telefonu wifiya bağlayıp pc ye kablo ile aktaracağım ama aynı internete quest 2 bağlayıp air link yapabilir miyim yaksa wifi adaptör zorunlu mu internet çoğaltıcı var odamda o yüzden internettin çekme hozonda sorun yok.
  12. Mr.HungryUser

kinguin sitesi güvenilir mi

Hocam Onu zaten biliyorum O yüzden size güvenilir mi değil mi diye soruyorum
  13. Mr.HungryUser

kinguin sitesi güvenilir mi

Arkadaş yeni vr aldı ve bende ona hediye almak istiyorum linketiki gibi oyunları çok seviyor arkadaş maalesef ama hediye almak istiyorum yine de 60 dolar çok aşar beni o yüzden 30 dolara bu sitede buldum ama güvenilir mi bilmiyorum bilen varsa söylerse çok sevinirim iyi günler. Link...
  14. Mr.HungryUser

Samsung LE32B350F1W 2300 TL'ye satılır mı?

1080p 8 yıllık arçelik tv ayağı kırık 2400 e gitti
  15. Mr.HungryUser

Samsung LE32B350F1W 2300 TL'ye satılır mı?

Bu televizyonu satmak istiyorum ama uzun zamandır mesaj bile gelmedi neyi yanlış yapıyorum acaba fiyat mı fazla veya düşük anlamdaım o yüzden size danışmak istedim...
  16. Mr.HungryUser

Ücretsiz kalıcı VPN gateaway nereden bulunur?

Modem için VPN gateawayine ihtiyacım var. Ücretsiz ve kalıcı nereden bulurum?
  17. Mr.HungryUser

Rtx 4060 8500 tl normal mi

Sıfır değil mi ayni 1699275401 Bebce de ama emin olmak istedim
  18. Mr.HungryUser

Rtx 4060 8500 tl normal mi

Sıfır değil mi yani
Geri