Arama sonuçları: *

1. A

Steam sepetim nasıl Başka öneriniz varmı?

Steam sepetim iyi mi? veya crysis remastered trilogy yerine başka bir seri de alablirim ve bana 40 tl lik bir oyun daha önerir misiniz?
  2. A

20 Kasımdan önce alınıcak oyunlar

Merhaba benim 150 tl ye yakın param var bana 20 Kasımdan önce alınıcak oyun önerir misiniz?
  3. A

Yeni adaptörüm iyi ama indirme hızı çok düşük

telefona göre daha iyi artık yapacak bir şey yok normalde önceki adaptörde 100mps alırdım şimdi daha düşük alıyorum ama pingim aynı niye anlamadım
  4. A

inca IUWA-300X daha yeni aldım 1699992611 valorantta ölüm kalım savaşı oynadım neredeyse sabit 16 ping aldım
  5. A

adsfsfs 1699992346 şimdi attım
  6. A

Gördüğünüz gibi internetim iyi ama indirme hızı çok düşük bunun sebebi nedir?
  7. A

Yeni wifi adaptörüm çalışıyor fakat download ve upload hızı az

Merhaba bugün inca IUWA-300X adlı wifi adaptörünü aldım gayet iyi çalışıyor hatta valorannta sabit 16 ping aldım ama internet hız testlerinde ping 5 veya 10 iken download da 10 ve ya 20 upload da 2-3 falan oluyor normalde download 100 oluyordu
  8. A

asus dual rx 6700xt ekran kartım bir vida ile duruyor

Bilgisayarı hazır sistem olarak almıştım ekran kartı geldiğinde vidalama kısmında biri yamuk olduğu için tek vida ile duruyor sıkıntı olur mu? Bir de arka tarafındaki jelatini galiba sökmedim,2-3 ay kullandım bu şekilde şimdi sökmeli miyim?
Geri